S’apropen les nominacions dels VI Premis Fem Pinya d’AsemCat

S’apropen les nominacions dels VI Premis Fem Pinya d’AsemCat

Un any més Asem Catalunya convoca els Premis Fem Pinya, que arriben a la sisena edició. Els guardons s’entregaran el 5 de novembre a la Casa del Mar (Barcelona). L’objectiu d’aquests són promoure i incentivar la participació dels socis a l’entitat, potenciar el seu sentiment de pertinença i el compromís social amb la missió d’AsemCat. Els

Un any més Asem Catalunya convoca els Premis Fem Pinya, que arriben a la sisena edició. Els guardons s’entregaran el 5 de novembre a la Casa del Mar (Barcelona). L’objectiu d’aquests són promoure i incentivar la participació dels socis a l’entitat, potenciar el seu sentiment de pertinença i el compromís social amb la missió d’AsemCat. Els premis Fem Pinya són un reconeixement públic que posen en valor i donen visibilitat les millors actuacions dels socis, els familiars i els professionals envers al col·lectiu de persones i familiars amb malalties neuromusculars.

Les nominacions les proposen els socis i persones vinculades a l’entitat, que tindran tot l’estiu per rumiar-hi. El període per proposar els noms dels nominats és del 27 de setembre al 27 d’ octubre. Com a novetat enguany les candidatures es poden presentar a través d’un formulari online o bé omplint el full de nominació que es facilitarà a la seu d’Asem Catalunya. Cal indicar el nom de la persona nominada, les dades de contacte i argumentar i valorar els motius que la fan merèixer la distinció.

Hi ha 3 categories: el premi a la participació, a la col·laboració i a la contribució de la presència social de l’entitat. Els premis Fem Pinya d’Asem Catalunya s’emmarquen en la commemoració del Dia Nacional de les Persones amb Malalties Neuromusculars, que se celebra cada 5 de novembre.

Bases Premis Fem Pinya 2016

1. Les candidatures s’han de presentar de manera totalment independent de la seva categoria, en el període comprès entre el 27 de setembre i el 27 d’ octubre, ambdòs inclosos.
2. Només s’acceptaran les candidatures de socis/es, familiars, professionals i amics relacionats amb l’entitat.
3. Els nominats han de ser persones associades a Asem Catalunya i/o col·laboradors/es.
4. Les candidatures s’han de presentar per escrit, omplint el full de nominacions en paper o el formulari online.
5. Una mateixa persona podrà presentar un màxim de dues candidatures.
6. La Gala de Premis d’Asem Catalunya comptarà amb un únic guanyador/a per categoria.
7. El guanyador/a serà escollit per un jurat designat per Asem Catalunya.
8. Les candidatures seran analitzades segons els següents criteris:

  • Premi a la participació per la capacitat i interès dels associats en involucrar-se en les decisions de l’entitat.
  • Premi a la col·laboració amb l’entitat per a aconseguir les seves finalitats i objectius.
  • Premi al reconeixement a les persones, accions o qualsevol altre forma que hagi contribuït a consolidar la presència social d’Asem Catalunya.

9. En inscriure una candidatura als Premis Fem Pinya 2015, els candidats autoritzen a Asem Catalunya a publicar les seves dades.
10. El termini de presentació de les candidatures finalitza el 2 de novembre a les 24 h (data de franquejament, d’introducció de dades o sortida del missatger).
11. Els finalistes seran contactats per Asem Catalunya. El guanyador i finalistes s’anunciaran a la gala de lliurament de Premis.
12. Les decisions del jurat seran definitives i inapel·lables.
13. El full de nominació en paper degudament complimentat s’haurà d’enviar a Asem Catalunya (Recinte Fabra i Coats) al carrer Sant Adrià 20, 08030 Barcelona, via e-mail a administracio@asemcatalunya.com o bé reomplir el formulari online.
14. No podran ser escollits ni els membres de Junta Directiva ni els membres de l’Equip Tècnic.

Normativa per a l’elecció dels membres del jurat

  • Asem Catalunya serà responsable d’escollir i comunicar a totes les persones i entitats participants qui són els membres del jurat.
  • El jurat estarà composat per no més de cinc persones, membres de la Junta Directiva, membres del Comitè d’Experts, membres de l’Equip Tècnic i professionals de reconegut prestigi.
  • IMPORTANT: Un professional no pot ser membre del Jurat en dues edicions consecutives/No poden ser membres del jurat persones nominades en alguna categoria.

 

GALA PREMIS FEM PINYA – ASEM CATALUNYA – 5 de novembre 2016 – Casa del Mar, C/ Alabareda 1-13, Barcelona.

unnamed

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply