Nou Lligam aquest febrer, el nº 51, ple de continguts!

Nou Lligam aquest febrer, el nº 51, ple de continguts!

Ja tenim a oficines i en breu rebreu als vostres domicilis un exemplar de l’últim número del Lligam, el 51, ple de continguts que esperem us semblin interessants. La Maria Ramos, gerent i treballadora social, especifica que s’envien 600 exemplars de la revista. A més dels socis, també a col·laboradors de cada un dels números

Ja tenim a oficines i en breu rebreu als vostres domicilis un exemplar de l’últim número del Lligam, el 51, ple de continguts que esperem us semblin interessants. La Maria Ramos, gerent i treballadora social, especifica que s’envien 600 exemplars de la revista. A més dels socis, també a col·laboradors de cada un dels números i a altres organismes i institucions com, entre d’altres, la Fundació del Barça, l’Arxiu Històric de la ciutat o als EAPS (Equips d’Assessorament Psicopedagògics).

En aquest número destaquen les cobertures del Premis Fem Pinya, el concert benèfic celebrat el passat gener al Petit Palau del Palau de la Música en col·laboració amb L’Orfeó Català i amb la participació de la coral d’ASEM Cataunya (“El Cor d’ASEM”) o l’entrevista amb la Cap de Valoracions del Departament de Benestar Social, Cecília Fàbregues, sobre dependència i discapacitat. També hem parlat amb les sòcies coordinadores del programa de ràdio de l’associació, ArrAsem, disponible a Internet , que es realitza de forma mensual des de fa ja un temps -va per la seva segona temporada- i de molt bona qualitat tant pel que fa als continguts com a nivell tècnic.

Aquí teniu el link: https://www.barcelona.cat/fabraicoats/fabrica/ca/radio-fabra/programa/arrasem?page=1

Evidentment hi ha seccions d’opinió diverses, sobre llibres i altres temàtiques que conformen una publicació que vol ser d’informació, divulgació i útil, en la mesura que sigui possible. Esperem que us agradi!

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply