JORNADA ASEM CATALUNYA 2023, 10 JUNY

JORNADA ASEM CATALUNYA 2023, 10 JUNY

LES MALALTIES NEUROMUSCULARS: UNA MIRADA MULTIDISCIPLINÀRIA La Jornada Mèdica anual d’ASEM Catalunya està de retorn! En aquesta ocasió, ens complau anunciar que es durà a terme el pròxim 10 de juny a l’Hotel Ilunion, situat al Poble Nou de Barcelona. Sota el lema “Les Malalties Neuromusculars: Una Mirada Multidisciplinària”, aquesta jornada promet ser un esdeveniment informatiu i enriquidor per

LES MALALTIES NEUROMUSCULARS: UNA MIRADA MULTIDISCIPLINÀRIA

La Jornada Mèdica anual d’ASEM Catalunya està de retorn! En aquesta ocasió, ens complau anunciar que es durà a terme el pròxim 10 de juny a l’Hotel Ilunion, situat al Poble Nou de Barcelona. Sota el lema “Les Malalties Neuromusculars: Una Mirada Multidisciplinària”, aquesta jornada promet ser un esdeveniment informatiu i enriquidor per a tots els assistents.

Durant tota la jornada, des de les 9.00 fins a les 17.30 hores, els participants tindran l’oportunitat de submergir-se en diversos temes relacionats amb les malalties neuromusculars i les seves implicacions en diferents disciplines mèdiques. El programa de la jornada abastarà una àmplia gamma d’àrees, brindant una perspectiva multidisciplinària única que ajudarà a comprendre i abordar millor aquestes condicions de salut.

Un dels aspectes destacats d’aquesta Jornada Mèdica serà l’enfocament en l’accés al tractament. S’exploraran les últimes novetats en teràpies i es discutiran les opcions disponibles per a millorar la qualitat de vida de les persones amb malalties neuromusculars. A més, s’oferirà una visió especialitzada sobre la importància de la intervenció d’un pneumòleg en la cura dels pacients.

Així mateix, la jornada abordarà la rellevància de la cardiologia en relació amb les malalties neuromusculars, examinant les implicacions anestèsiques i ressaltant la necessitat d’una atenció integral per a garantir la salut cardiovascular de les persones afectades. La neurologia també tindrà un paper fonamental com a especialitat de referència, abordant temes de diagnòstic i seguiment per a millorar la detecció precoç i el tractament adequat.

Un altre aspecte fonamental d’aquesta jornada serà la rehabilitació en persones amb malalties neuromusculars. Es compartiran estratègies i teràpies de rehabilitació que poden contribuir a mantenir i millorar la funcionalitat i qualitat de vida dels pacients.

A més dels temes mèdics, es durà a terme una taula de discussió centrada en la salut mental i com gestionar els moments de canvi en el context de les malalties neuromusculars. Aquesta sessió proporcionarà eines i recursos per a abordar els desafiaments emocionals i psicològics que poden sorgir en el transcurs d’aquestes condicions.

Quant als preus d’inscripció, l’associació ha establert diferents opcions per a adaptar-se a les necessitats dels participants. Els socis podran assistir a la jornada per un cost de 10 € sense incloure el dinar, o 30 € amb dinar inclòs. Per als no socis, el cost serà de 15 € sense incloure el dinar o 40 € amb dinar inclòs.

Si desitges assistir a aquesta fascinant Jornada Mèdica, et convidem a realitzar la teva inscripció a través del següent enllaç:

Recorda que els contingents són limitats, per la qual cosa és important assegurar el teu lloc al més aviat possible.

ASEM Catalunya, l’Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars, s’enorgulleix d’organitzar aquest esdeveniment en col·laboració amb experts en el camp de la salut. Si necessites més informació, no dubtis a contactar amb nosaltres a través dels següents números:

933 46 90 59 / 619 39 47 42,

o bé enviant-nos un correu electrònic a

info@asemcatalunya.com

T’esperem en aquesta jornada dedicada a la inclusió i al benestar de les persones amb malalties neuromusculars! No perdis l’oportunitat d’aprendre, connectar i compartir experiències amb professionals i altres afectats en el camp de la salut neuromuscular.

Per a obtenir més detalls sobre l’esdeveniment i estar al corrent de les últimes notícies d’ASEM Catalunya, et convidem a visitar la nostra pàgina. També pots seguir-nos en les nostres xarxes socials per a mantenir-te informat sobre les nostres activitats i pròxims esdeveniments relacionats amb la salut i la discapacitat.

Junts construïm un futur més inclusiu i saludable per a tots!

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply