3 de desembre, Dia Internacional de la Discapacitat

3 de desembre, Dia Internacional de la Discapacitat

Avui, 3 de desembre, és el Dia Internacional de la Discapacitat. Tot i l’any estrany que estem vivint i patint, no podem oblidar una data important i assenyalada com aquesta per reivindicar i reclamar visibilitat, conscienciació i igualtat en la diversitat. A continuació, reproduïm el Manifest preparat per la delegació del districte de Sant Andreu

Avui, 3 de desembre, és el Dia Internacional de la Discapacitat. Tot i l’any estrany que estem vivint i patint, no podem oblidar una data important i assenyalada com aquesta per reivindicar i reclamar visibilitat, conscienciació i igualtat en la diversitat. A continuació, reproduïm el Manifest preparat per la delegació del districte de Sant Andreu de l’Ajuntament de Barcelona per aquesta data i la qual, com a entitat, ens hi sumem. A més, tot i que sobren motius per donar-hi suport, com hem sabut, l’ha llegit el Josep Solé, tresorer d’ASEM Cat.

 

MANIFEST DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT – 2020

QUE NO ENS ATURI

Avui 3 de desembre es celebra, com cada any, el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat que busca promoure i protegir els drets i benestar de les mateixes.

El col•lectiu de persones amb discapacitat ha treballat i treballa per una societat més inclusiva, uns serveis adaptats i accessibles, al costat de les persones. Per això, utilitzem aquest altaveu com a reclam de visibilitat!

Aquest any cuidem-nos amb la distància social, la mascareta i el rentat de mans, però també amb l’amabilitat, l’empatia i el bon tracte.

Sí que és veritat que totes hem après a somriure amb els ulls, però no sempre és visible i entenedor. Per aquest motiu llegim aquest manifest amb  mascareta transparent, compartint les demandes del col·lectiu de persones amb discapacitat auditiva oralistes.

Reivindiquem l’accessibilitat universal de totes els serveis i polítiques públiques .

Un any més, les entitats de persones amb discapacitat del districte de Sant Andreu hem organitzat la Flashmob el Dia Internacional de les persones amb Discapacitat, que se celebra any rere any, el dia 3 de desembre. Aquest any però, en fem una presentació atípica, i és que la pandèmia de la Covid19 ens ha obligat a reinventar-nos!

El 2020 ha estat especialment dur per a tothom, la Covid-19 ens ha sacsejat i ens ha obligat a repensar les nostres prioritats. Però això no farà que ens aturem!

Seguim sumant capacitats, seguim sumant diversitats!

 

La campanya es desenvolupa en xarxes amb els hastags següents:

#DiaInternacionalPersonesDiscapacitat, #SumemCapacitats, #SumemDiversitats

#BCN_SantAndreu, @BCN_SantAndreu

#NoSomCactus i #IgualDeDiferents

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply