Vacances a Asem Cat, del 3 al 31 d’agost

Vacances a Asem Cat, del 3 al 31 d’agost

En un any estrany i encara, desgraciadament, marcat pel covid-19, agafem -ho necessitem- uns dies de vacances aquest mes d’agost per desconnectar i carregar piles per a la tornada, que possiblement tampoc serà massa fàcil. Durant aquests dies, en Xarxes, seguirem compartint continguts -per aquells que vulguin recuperar articles, seguir consells per aquestes dates…-. També,

En un any estrany i encara, desgraciadament, marcat pel covid-19, agafem -ho necessitem- uns dies de vacances aquest mes d’agost per desconnectar i carregar piles per a la tornada, que possiblement tampoc serà massa fàcil. Durant aquests dies, en Xarxes, seguirem compartint continguts -per aquells que vulguin recuperar articles, seguir consells per aquestes dates…-.

També, per a casos excepcionals, ja sabeu que compteu amb un número de l’entitat per aquestes situacions i que apareix en la imatge a continuació. Sigui com sigui, bones vacances per a tothom! Gaudiu tot el que es pugui (i ens deixin)! A la tornada, esperem, més i millor!


Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply