Una youtuber amb molt a dir, el creador de l’App d’ASEm Cat i parcs adaptats, a l’ArrAsem d’aquest febrer

Una youtuber amb molt a dir, el creador de l’App d’ASEm Cat i parcs adaptats, a l’ArrAsem d’aquest febrer

Hi ha molt encara per fer i normalitzar en matèria d’igualtat i inclusió, i això és el que reclama la youtuber Oyirum, una noia de només 22 anys que s’ha creat un canal en aquesta plataforma i a Instagram. És molt activa, com es va inferir de les seves paraules. Va ser figura destacada del

Hi ha molt encara per fer i normalitzar en matèria d’igualtat i inclusió, i això és el que reclama la youtuber Oyirum, una noia de només 22 anys que s’ha creat un canal en aquesta plataforma i a Instagram. És molt activa, com es va inferir de les seves paraules. Va ser figura destacada del programa de ràdio ArrAsem d’aquest febrer i que ja teniu disponible on line a la web de la Fàbrica de Creació de la Fabra i Coats (enllaç al programa al final de l’article).

Àngela, o el seu nom a les xarxes, Oyirum, va ser una de les grans protagonistes amb una intervenció potent, seriosa i madura. Potser més madura que el que un podria esperar d’una noia de poc més de vint anys, com va posar de relleu una de les conductores del programa. En qualsevol cas, paraules i reflexions molt interessants, profundes però també, com va voler subratllar, amb un punt d’humor o amenes per a poder arribar a tothom i fer-ho d’una manera distesa i entretinguda. A Instagram té ja més de 1.200 seguidors. Poca broma i val molt la pena escoltar la seva intervenció.

Com també la d’un altre dels participants, el Cristian, que la va precedir. Ho va fer per telèfon per parlar sobre l’aplicació d’ASEM Catalunya, que ja compta amb 200 descàrregues i que vol ser un punt de trobada de tots els socis i persones interessades per a poder estar al dia del que es fa a l’entitat però, també, sobre qualsevol altre notícia o qüestió que pugui ser d’interès. Bona eina per a generar comunitat.

La tercera intervenció, una mica més tècnica, va anar a càrrec de Guillem Hurtado, de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona i que va parlar sobre els projectes en marxa a la ciutat per adaptar espais de jocs (més de 800) a les necessitats de tothom. Un projecte ambiciós, integral, que està en ple desenvolupament i que animen a seguir “pas a pas”.

Nou programa, per tant, pilotat per les sòcies Montse Font i Verònica Armesto, fet amb molt bon nivell tant de continguts com tècnic i que, com van recordar, sempre “està obert a nous col·laboradors”. Aquí, a continuació, teniu l’enllaç al programa i que és molt recomanable.

https://continguts-www.barcelona.cat/fabraicoats/fabrica/ca/arrasem-febrer-2020

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply