“Projecte: Diversitat muscular” (Carles Sànchez, soci d’AsemCat)

“Projecte: Diversitat muscular” (Carles Sànchez, soci d’AsemCat)

En les actuals circumstàncies, de confinament pel Covid-19, el Carles Sànchez, soci d’AsemCat i investigador de postdoctorat en malalties neuromusculars a la Universitat de Roma “Tor Vergata” -ell mateix té distròfia muscular de cintura-, ha posat en marxa el projecte amb pàgina web “Projecte: diversitat muscular”. En aquest post us deixem el link per aprofundir

En les actuals circumstàncies, de confinament pel Covid-19, el Carles Sànchez, soci d’AsemCat i investigador de postdoctorat en malalties neuromusculars a la Universitat de Roma “Tor Vergata” -ell mateix té distròfia muscular de cintura-, ha posat en marxa el projecte amb pàgina web “Projecte: diversitat muscular”. En aquest post us deixem el link per aprofundir més en aquesta iniciativa i en tot el que proposa -amb diversos apartats i formes de col·laboració-, posant l’accent, com se subratlla en la seva presentació, no només en la investigació i en conèixer i descobrir més aspectes sobre les distròfies musculars sinó també en saber més i millor sobre aquells “músculs que sí funcionen”. Iniciativa engrescadora i plantejada de forma constructiva i en positiu que seguirem de ben a prop.

Un ràpid repàs al currículum d’en Carles Sànchez ens descobreix a una persona nascuda a Sant Feliu de Codines, amb una gran curiositat per tot el que ens envolta, que va començar la seva carrera professional dins del món del treball social. Més tard, va interessar-se per la biologia -i més en concret, la microbiologia (amb estança a Corea del Sud)-, per després cursar un màster en biotecnologia avançada, especialitzat en la investigació de l’Alzheimer. De la neurologia i el cervell va passar a interessar-se pels músculs, amb experiències als hospitals Vall d’Hebron i Sant Pau, doctorant-se per la universitat Lorenzo Puri de Roma. Avui és estudiant de postdoctorat i lidera el seu propi equip investigador sobre les distròfies musculars.

És col·laborador habitual del Lligam, d’Asem Catalunya, i ha sigut reconegut per l’entitat amb el guardó “Fem Pinya” en la passada edició celebrada el novembre’19.

Link. https://www.diversidadmuscular.es/inicio

 

 

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply