Preocupació per l’actuació dels tècnics als punts de suport al bany a les platges de Barcelona (vídeo)

Preocupació per l’actuació dels tècnics als punts de suport al bany a les platges de Barcelona (vídeo)

La situació als punts de suport al bany a les platges de Barcelona han generat certes crítiques per part de diversos col·lectius amb diversitat funcional, per les mesures adoptades com a conseqüència de la covid-19 i que dificulten el bany d’aquestes persones, limitant-lo en molts casos. Dues concentracions organitzades a finals de juny i començaments

La situació als punts de suport al bany a les platges de Barcelona han generat certes crítiques per part de diversos col·lectius amb diversitat funcional, per les mesures adoptades com a conseqüència de la covid-19 i que dificulten el bany d’aquestes persones, limitant-lo en molts casos. Dues concentracions organitzades a finals de juny i començaments de juliol -i que van comptar amb una àmplia cobertura mediàtica- van servir per visibilitzar el descontentament existent respecte a algunes d’aquestes mesures.

Aquest cap de setmana, però, una sòcia de l’entitat, Montse Font, que també va participar en les dues concentracions anteriors i que és membre de la Comissió de Platges de Persones amb Diversitat Funcional, ha compartit a les xarxes un vídeo que preocupa i crida l’atenció sobre l’actuació dels tècnics a la platja del Fòrum. En aquest vídeo es veu com una persona amb diversitat funcional tracta de sortir de l’aigua per l’escala mentre els tècnics pràcticament si se n’adonen ni tampoc s’apropen per ajudar a la persona, que clarament ha de fer molts esforços i córrer el risc de caure o prendre mal.

Conscients que des de l’Ajuntament s’ha establert l’obligatorietat dels usuaris d’aquests punts de suport al bany d’anar-hi sempre amb acompanyants, imatges com les que es veuen en el vídeo encenen les alertes i reclamen una revisió dels protocols per tal d’evitar que es donin aquest tipus de situacions, que poden ser potencialment perilloses.


És una vergonya que havent-hi una cadira hidraulica per accedir al mar, els tècnics d’eulen no la deixin fer servir i a…

Publicada por Montse Font en Domingo, 19 de julio de 2020

 

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply