El programa de ràdio ArrAsem acomiada la temporada però ja avisen que tornen aquesta tardor

El programa de ràdio ArrAsem acomiada la temporada però ja avisen que tornen aquesta tardor

La Verònica Armento i la Montse Font, grans impulsores del programa de ràdio ArrAsem, d’Asem Catalunya, han preparat un petit i divertit vídeo de comiat d’aquesta temporada, en aquests últims mesos molt marcada pel Covid-19 i la impossibilitat de  gravar els programes previstos pels mesos de març, abril i maig. No ha faltat en aquesta

La Verònica Armento i la Montse Font, grans impulsores del programa de ràdio ArrAsem, d’Asem Catalunya, han preparat un petit i divertit vídeo de comiat d’aquesta temporada, en aquests últims mesos molt marcada pel Covid-19 i la impossibilitat de  gravar els programes previstos pels mesos de març, abril i maig. No ha faltat en aquesta última entrega el sentit de l’humor, una bona i molt saludable reacció davant les circumstàncies actuals i context complexe que travessem.

Així, la Montse reconeix que s’ha tornat una gran experta en posar rentadores, fer anar la ‘vitro’ però el que veritablement “ha millorat és la relació amb el sofà”. La Verònica, al seu torn, afirma que inicialment tenia molt bones intencions: volia aprofitar per estudiar idiomes i fer un curs en marketing digital. Al final, però, admet, que s’ha tret “un màster en Netflix”. I és que, com totes dues asseguren, el confinament es va començar amb actitud constructiva i proactiva però, en últim terme, s’ha reduït al més essencial: tractar de “superar aquest difícil període de la millor forma possible”.

Abans, en qualsevol cas, d’acomiadar-se han recordat que es poden recuperar molts dels continguts d’anteriors programes, molts atemporals i d’àmbits molt diversos com, per exemple: com aprendre a preparar cocktails sense alcohol (apareix en el programa nº 04 del 23 d’abril de 2019). També, interessant per aquests dies, com assenyalen, és el tema d’accessibilitat a platges (que pot variar una mica en aquestes dates però que seguirà unes pautes similars a les d’altres anys. En el programa número 06, del juny passat). O remuntar-se al primer capítol: l’estrena d’ArrAsem, amb la Maria Ramos explicant què és i què es fa a Asem Catalunya. Tots els programes els teniu disponibles a la web de la Fabra i Coats, on es grava el programa. Aquí teniu l’enllaç i us animem a escoltar-los perquè es toquen molts temes, amb profunditat, rigor i amb aproximacions que cobreixen gran pluralitat d’aspectes.

https://www.barcelona.cat/fabraicoats/fabrica/ca/radio-fabra/programa/arrasem?page=1

I com no podia ser d’una altra forma, aquí teniu també el vídeo de comiat amb les dues grans protagonistes, alma mater d’aquest projecte, explicant com han estat aquestes setmanes i emplaçant-nos a retrobar-nos la propera tardor (ja sigui al setembre o octubre, encara per concretar).

 

 

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply