“ArrAsem”, el nostre programa de ràdio recupera l’activitat

“ArrAsem”, el nostre programa de ràdio recupera l’activitat

Després de molts mesos sense poder gravar cap programa a conseqüència de la pandèmia i la frenada de l’activitat generalitzada i que també ens va afectar, “ArrAsem”, el programa de ràdio d’ASEM Catalunya coordinat per dues sòcies, la Verònica Armesto i la Montse Font, recupera la normalitat. El primer capítol, el d’aquest mes d’octubre, ja

Després de molts mesos sense poder gravar cap programa a conseqüència de la pandèmia i la frenada de l’activitat generalitzada i que també ens va afectar, “ArrAsem”, el programa de ràdio d’ASEM Catalunya coordinat per dues sòcies, la Verònica Armesto i la Montse Font, recupera la normalitat. El primer capítol, el d’aquest mes d’octubre, ja sabeu que és mensual i es grava els dijous amb una durada d’una hora aproximadament, ja el teniu disponible en el següent enllaç (adjunt en aquest article). En aquest espai trobareu interessants reflexions sobre l’atípica temporada de platges adaptades, amb les mesures adoptades enguany per les particularitats tan especials derivades de la covid-19 i que han generat certa polèmica, però també tracten sobre la situació a la pròpia entitat després de l’estiu, que observa mesures específiques adequades al nou context però que, poc a poc, permeten anar també recuperant activitats com la coral o el taller de gimnàstica. Tornem a un horari presencial a les oficines de matins ( i també algunes tardes), amb una part destinada encara a l’activitat telemàtica.

Aquest programa i tota la resta -molt recomanables i interessants-, els teniu penjats on line a la web de l’espai de creació de la Fabra i Coats.


Enllaç, ArrAsem octubre’2020:

https://continguts-www.barcelona.cat/fabraicoats/fabrica/ca/arrasem-octubre-2020

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply