Març’20: programa d’activitats d’ASEM Cat, amb una visita molt interessant al Museu Egipci de Barcelona

Març’20: programa d’activitats d’ASEM Cat, amb una visita molt interessant al Museu Egipci de Barcelona

Ja tenim el programa d’activitats d’ASEM Catalunya per aquest mes de març, que ve bastant carregat de coses i amb una sortida entretinguda i plena de curiositats al Museu Egipci de Barcelona que ens permetrà aprofundir en una de les civilitzacions més potents i destacades de la història de la humanitat. Pensem que serà prou

Ja tenim el programa d’activitats d’ASEM Catalunya per aquest mes de març, que ve bastant carregat de coses i amb una sortida entretinguda i plena de curiositats al Museu Egipci de Barcelona que ens permetrà aprofundir en una de les civilitzacions més potents i destacades de la història de la humanitat. Pensem que serà prou interessant, per a després continuar amb un dinar a l’Hotel Catalònia Eixample 1864; bonic escenari. Tota la jornada s’emmarca sota l’epígraf “Fem cultura, fem Associació“. Serà el dissabte 28 de març.

Més info aquí: http://asemcatalunya.com/aquest-28-de-marc-visita-al-museu-egipci-dinar-lhotel-catalonia-eixample

Però, evidentment i al marge d’aquesta destacada activitat, seguim amb els tallers setmanals, importants per a tots nosaltres. Així:

Dilluns, de 10 h a 11.30 h : Assaig del Cor d’ASEM.

Dimarts i dijous, de 10.30 h a 12 h : Taller de gimnàstica.

Dijous, de 18 h a 19.30 h: Grups socioterapèutics “Dijous Fem Salut”.

Ja avancem que de cara al mes de maig està prevista la “Trobada de Famílies d’ASEM Catalunya” d’enguany i sobre la qual esperem poder anar donant en les properes setmanes més detalls. Aprofitem per animar-vos a participar d’aquestes propostes i també de contactar amb nosaltres per a fer-nos arribar qualsevol comentari, suggerència… El que creieu convenient.

Podeu fer-ho a través del correu electrònic a: info@asemcatalunya.com

 

 

 

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply