I així… seguim fem pinya!

Publicada el 20 de novembre de 2013

El 15 de novembre van celebrar una nova edició dels premis ‘Fem Pinya’. Va ser una nit màgica, plena d’emocions, que va finalitzar amb un concert de jazz d’un dels més grans, els Joan Chamorro i la seva banda, la Sant Andreu Jazz Band.

Volem felicitar als guanyadors d’aquesta edició, que van ser: Premi al reconeixement per al comitè d’experts, premi a la col·laboració per al centre del pont del dragó, que cedeixen un espai per poder fer el grup d’informàtica, i premi a la participació per al grup de voluntaris que van ajudar a fer el trasllat del local de l’entitat.

 

La entrega de premis la vam celebrar al SAT Teatre, que es va vestir de gala per l’ocasió. Volem agrair a tots els socis, familiars i amics d’Asem que veu compartir aquest moment amb nosaltres. També a la Sant Andreu Jazz Band per la seva col·laboració i a la Carme Poll, esplèndida conductora de l’acte.

Abans del lliurament de premis, el president d’Asem Catalunya, Hilari Flores, va adreçar unes paraules als assistents. L’Hilari va afirmar que “dins de la festa, i donat que avui és el dia nacional de les malalties neuromusculars, no em vull oblidar de que la lluita continua i seguim reivindicant entre d’altres aspectes, l’increment dels diners dedicats a investigació, la nostra única esperança; la no retallada de les prestacions compreses en la llei de la dependència, l’afavoriment del mecenatge per fer-nos més interessants per les empreses i no dependre tant de les subvencions públiques, treballar en la prevenció mitjançant els estudis genètics o fomentar la integració a tots els nivells, escolar, laboral i social”

 

 

Etiquetes

Compartir

Entrades relacionades