La Fundació Ared ofereix cursos de confecció adaptats, en col·laboració amb el SOC

La Fundació Ared ofereix cursos de confecció adaptats, en col·laboració amb el SOC

Treballar és un element important per a tota persona. De fet, n’hem parlat i en seguirem parlant com una reivindicació necessària i un camp en què hem d’avançar de forma decidida i amb passos seriosos i encara, desafortunadament, grans. La Fundació Ared ofereix des d’aquest mes de gener quatre cursos de confecció (el primer ha

Treballar és un element important per a tota persona. De fet, n’hem parlat i en seguirem parlant com una reivindicació necessària i un camp en què hem d’avançar de forma decidida i amb passos seriosos i encara, desafortunadament, grans. La Fundació Ared ofereix des d’aquest mes de gener quatre cursos de confecció (el primer ha començat aquest mes de gener) en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), adaptats. Segons en han explicat i una de les nostres sòcies ha pogut viure i comprovar de primera mà, la Montse (en la foto que encapçala aquest article), les màquines estan adaptades de manera que l’accionament del pedal amb el peu s’ha traslladat a la part superior i ara es pot fer amb el braç. Una millora introduïda entre aquests dos últims anys que facilita bastant les coses.

Inclouen, a més, pràctiques en empreses, en el que asseguren des d’aquesta fundació, podria ser “un pas previ a la inserció laboral”, que no és poca cosa. El primer curs es desenvolupa, segons assenyalen, de 16 a 20 h mentre els propers ho faran de 9.30 h a 16 h. Un dels requisits, això sí, és estar inscrit com a demandant de feina en el SOC. Podeu trobar més informació sobre aquests cursos en l’enllaç d’Ared:

https://www.fundacioared.org/es/formaciones-y-cursos/que-hacemos/96

O, podeu fer la cerca del curs a través de la plataforma on line del SOC:

http://www.oficinadetreball.gencat.cat/socfuncions/CercarCursos.do

I també, no cal dir-ho, podeu contactar amb nosaltres per qualsevol dubte o qüestió que pugueu necessitar.

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply