La Banda Simfònica de Barcelona, amb les persones amb Alzheimer

La Banda Simfònica de Barcelona, amb les persones amb Alzheimer

Aquest diumenge 4 d’octubre la Banda Simfònica de Barcelona actua en benefici de les persones afectades d’Alzheimer (concert per TVE-2, a les 20 h). Un concert solidari del que ens fem ressò i que encaixa amb la línia d’aquesta banda, que també va actuar l’any passat en la gala dels Premis Fem Pinya celebrada a

Aquest diumenge 4 d’octubre la Banda Simfònica de Barcelona actua en benefici de les persones afectades d’Alzheimer (concert per TVE-2, a les 20 h). Un concert solidari del que ens fem ressò i que encaixa amb la línia d’aquesta banda, que també va actuar l’any passat en la gala dels Premis Fem Pinya celebrada a l’auditori Axa de Barcelona. I, que també ho farà en l’edició d’enguany, el 15 de novembre, Dia Nacional de les Persones amb Malalties Neuromusculars, en una gala amb un format adaptat a les circumstàncies, transformada en un concert-homenatge a les famílies davant tot el que està representant la pandèmia.

Ja sabeu que teniu més informació sobre la gala en la nostra web. (L’acte, en el nostre cas, tindrà aforament limitat però es podrà seguir per streaming).

 

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply