Ja tenim el nou Lligam, el nº 54!

Ja tenim el nou Lligam, el nº 54!

Probablement alguns de vosaltres ja la tingueu a casa però recentment hem publicat el número 54 del Lligam, amb molts continguts i alguns, d’especial interès. Destaquen el reportatge sobre el Xavi Argemí, soci de l’entitat, que en els últims mesos ha tret un llibre sobre la seva experiència amb Duchenne. Parlem sobre el que ha

Probablement alguns de vosaltres ja la tingueu a casa però recentment hem publicat el número 54 del Lligam, amb molts continguts i alguns, d’especial interès. Destaquen el reportatge sobre el Xavi Argemí, soci de l’entitat, que en els últims mesos ha tret un llibre sobre la seva experiència amb Duchenne. Parlem sobre el que ha representat per a ell escriure i la repercussió que fins ara ha tingut la seva obra. També, interessant, pensem, l’entrevista amb l’equip directiu del SEEM Pont del Dragó o l’article sobre les mesures preventives per a persones amb afectacions neuromusculars de la World Muscle Society, davant la campanya de vacunació contra la covid-19, amb traducció de les doctores Navarro i Olivé (col·laboradores de l’entitat).

I com en altres números: articles d’opinió, suggerències de llibres, nou Club de Lectura i les seves primeres trobades, etc. Ja sabeu que per a propostes de continguts, estem a la vostra disposició. També podreu gaudir de la revista en versió digital en els vostres dispositius electrònics des d’aquesta mateixa web. Esperem que us agradi!

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply