Inici de la temporada de platges a BCN sense servei de bany adaptat

Inici de la temporada de platges a BCN sense servei de bany adaptat

Concentració aquest cap de setmana, dissabte pel matí, a les 11 hores, al passeig del Bogatell, davant de la Creu Roja i les oficines de platges, per demanar i reivindicar la posada en funcionament del servei de platges adaptades. Platges que han obert aquest cap de setmana a Barcelona però que no ho han fet

Concentració aquest cap de setmana, dissabte pel matí, a les 11 hores, al passeig del Bogatell, davant de la Creu Roja i les oficines de platges, per demanar i reivindicar la posada en funcionament del servei de platges adaptades. Platges que han obert aquest cap de setmana a Barcelona però que no ho han fet malauradament per a tothom, com es denunciava en aquest acte.

D’aquesta manera, una de les persones que van assistir a la concentració i cap visible de la plataforma (sòcia també d’AsemCat), Montse Font, en declaracions als mitjans de comunicació, va lamentar que “no tenim la mateixa temporada de bany que la resta”. “Sempre hem d’insistir que ens deixin banyar”, va afegir, mentre assenyalava que el servei actualment està organitzat de tal manera que només hi ha uns horaris i espais concrets habilitats, limitant les possibilitats de les persones per escollir llocs i moments del dia. César Léon, per la seva banda, va ser més contundent en les seves paraules i va denunciar que la “Sra. Colau ens té completament oblidats. Això és la punta de l’iceberg”. En aquest sentit, va reclamar que “necessitem polítiques valentes en habitatge, col·locació, cultura i lleure”.

Des de l’Ajuntament, segons va informar TVE, van assenyalar que “es té previst el bany adaptat en fase 3” i que “fa setmanes que s’està treballant en mesures concretes per assegurar prestar el servei amb totes les garanties”. Es concreti com i quan es concreti, alguns dels cartells que es van poder llegir aquest dissabte entre els assistents eren prou explícits i amb un punt d’humor. Així, un de forma molt clara, deia: “Jo també em vull banyar”, mentre un altre, inspirat en una cançó d’estiu que va fer furor anys enrere, denunciava: “Para mí no hay playa, vaya, vaya…

Tot i que el bany adaptat és un servei valorat, fa temps que es reclamen millores o canvis per ampliar-lo i que pugui arribar a més gent i en millors condicions. D’entrada, com es va reivindicar aquest cap de setmana, i tot i les complexitats derivades del context actual, aquesta plataforma veu lògic i just que “la temporada de bany comenci el mateix dia per a tothom”.

 

 

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply