2020: Primer programa de ràdio d’ArrAsem de l’any, farcit de molts continguts!

2020: Primer programa de ràdio d’ArrAsem de l’any, farcit de molts continguts!

Ja tenim disponible a Internet (teniu l’enllaç al final d’aquest article) el primer programa d’ArrAsem de ràdio d’aquest 2020 (el quart d’aquesta segona temporada). I ve amb molts continguts i interessants. Com les seves coordinadores i presentadores comenten en cada un dels programes, és “l’espai mensual on-line d’ASEM Catalunya” a l’abast de tothom qui hi

Ja tenim disponible a Internet (teniu l’enllaç al final d’aquest article) el primer programa d’ArrAsem de ràdio d’aquest 2020 (el quart d’aquesta segona temporada). I ve amb molts continguts i interessants. Com les seves coordinadores i presentadores comenten en cada un dels programes, és “l’espai mensual on-line d’ASEM Catalunya” a l’abast de tothom qui hi estigui interessat.

En aquest nou programa, la Montse Font, Verònica Armento i Letícia Sanmiguel, repassen com va anar el concert benèfic del passat 12 de gener al Petit Palau (del Palau de la Música), parlen amb un dels guanyadors dels Premis “Fem Pinya” (Carles Sànchez, en la categoria de “Participació”), s’endinsen en el món de l’esquí adaptat de la mà del Luís Sànchez, s’interessen per una iniciativa d’oci i cultural com és el “Diversorium” i aprofundeixen en els detalls del Banc del Moviment i el Banc Solidari del Material Ortopèdic. Un programa, per tant, amb molt contingut, entretingut i amb molts elements útils.

Del concert, emeten en el programa l’actuació de la Coral d’ASEM al Petit Palau i que sona francament molt bé. La peça va ser ” Santa Nit”. Preciosa i harmònica. Imatge i notes inspiradores que posen de relleu el creixement que està tenint aquesta iniciativa que ja compta amb sis mesos i que apunta a consolidar-se i a seguir creixent. El Carles Sànchez, per la seva banda, entrevistat per una de les presentadores poc després de celebrar-se la gala dels Premis a l’Auditori AXA de Barcelona, explica la seva relació amb l’entitat i que es remunta a quinze anys enrere. Va estudiar primer Treball social però avui és investigador a Itàlia i un dels col·laboradors habituals del Lligam. Els seus articles valen molt la pena. Comenta els avenços que s’estan produint i, tot i que és prudent, també està il·lusionat.

Sobre l’esquí adaptat, el Luís confessa que no hi ha anat només una vegada i que està enganxat a la “velocitat”. Li encanta i ho recomana a tothom. Ho fa a través de “Play & Train” (http://playandtrain.org). Lamenta que els problemes es troben sobretot en com anar-hi, recomana el vehicle propi però, assegura, que una vegada allà hi ha facilitats i que val la pena. Per si algú s’ho pregunta, una vegada es va caure però va ser “en parat”. Pel tema del telecadires o altres, aclareix que hi ha fórmules i que no és particularment ni complicat ni difícil. Pel que fa a “Diversorium” (https://concomitentes.org/concomitancias/diversorium), és una proposta que començarà a rodar a partir d’aquest proper febrer a la Sala 3 de l’Apolo de Barcelona. Un espai d’oci i cultural, que girarà al voltant d’un programa que inclourà activitats de reflexió, perfomance, dansa, música, art… Oberta a tothom, costarà 5 euros. La primera trobada serà el 28 de febrer i ja n’hi ha tres més previstes: el 21 de març, 24 d’abril i 22 de maig (aquesta última, gratuïta, dins de les Festes de Maig del Poblenou i al carrer).

Acaba el programa amb un repàs detallat del que són i proposen el Banc del Moviment i el Banc Solidari del Material Ortopèdic (https://www.bcnsostenible.cat/ca/web/punt/banc-del-moviment), que depenen també de l’Ajuntament de Barcelona (per tant, amb part pública) i que donen una segona vida útil a productes de suport. Es poden llogar per a períodes de sis mesos (prorrogables) i inclou elements com cadires de rodes, bastons, llits, grues de transferència… Totes les peces passen les seves revisions corresponents i compten amb els certificats necessaris. El nivell de resposta, asseguren, és ràpid des que se sol·liciten. I són complementaris amb altres ajudes com el PUA i la PAU (tlf. de contacte: 610 223 707 / bancdelmoviment@bcn.cat).

Us recomanem molt aquest programa (i tota la resta), que teniu a: https://continguts-www.barcelona.cat/fabraicoats/fabrica/ca/arrasem-gener-2020


Per a qualsevol dubte, comentari, suggerència… ArrAsem compta amb correu propi a: radioarrasem@gmail.com. També, al telèfon 680 533 670 o a les xarxes socials d’ASEM Catalunya.

 

 

 

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply
Free ebooks Library z-lib project
Free ebooks Library z-lib project