Gràcies per col·laborar amb La Marató de TV3

Publicada el 16 de desembre de 2014

La Fabra i Coats va tornar a acollir un matí solidari a favor de La Marató de Tv3, que enguany es dedica a recaptar fons per a la investigació de les diferents malalties del cor.

A Asem Catalunya vam voler tornar a sumar-nos a aquesta gran festa de la solidaritat organitzant per segon any consecutiu un matí ple d’activitats: tallers de teràpia respiratòria, visites guiades a la Fabra i Coats en cadira de rodes, activitats esportives adaptades per a persones amb discapacitat física, etc.

Per a aquestes activitats la nostra entitat ha comptat amb la col·laboració dels Amics de la Fabra i Coats, Amputats de Sant Jordi, Club Esportiu Fabra i Coats, Respijocs i la Federació Catalana de Persones amb Discapacitat Física. Gràcies a totes aquestes associacions per la seva gran feina.

L’activitat ha tornat a ser un èxit, sent moltes les persones que s’han apropat a la Fabra i Coats per aportar el seu granet de sorra amb La Marató; participant de les activitats i aportant un donatiu per a la causa.

El programa de La Marató el segueixen anualment més de tres milions de persones i recapta una mitjana de set milions d’euros, generant una mobilització ciutadana extraordinària. En tretze anys, La Marató de Tv3 ha multiplicat per set el nombre de municipis que acullen activitats. En aquesta edició, aquesta gran festa solidària ha tingut actes a 680 municipis.

Cursa Solidària a Bellaterra

Asem Catalunya també va estar present a la cursa solidària a Bellaterra organitzada per la Universitat Autònoma de Barcelona amb motiu de La Marató de Tv3. Aquest és el segon any consecutiu que s’ha organitzat aquesta activitat esportiva amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola i la Xarxa Catalana d’Universitats Saludables.

 

 

Etiquetes

Compartir

Entrades relacionades