Aquest cap de setmana, tots amb La Marató de TV3!

Publicada el 9 de desembre de 2014

Aquest diumenge 14 de desembre tindrà lloc una nova edició de La Marató de TV3, que aquest any se centrarà en les malalties del cor.

A Asem Catalunya volem repetir l’experiència de l’any passat i contribuir amb el nostre granet de sorra a recaptar fons per investigar aquest tipus de malalties. Per sumar-nos a la festa que viu tota Catalunya amb La Marató, estem organitzant diverses activitats que tindran lloc el mateix 14 de desembre al recinte de la Fabra i Coats.

Entre elles, hem previst fer visites guiades pel recinte, activitats d’esport adaptat, un taller de teràpia respiratòria així com diversos jocs, principalment per a nens per treballar la integració. Per participar caldrà fer un donatiu de 2 euros que aniran destinats íntegrament a La Marató de TV3.

 

Per a aquestes activitats comptem amb la col·laboració de les entitats Amics de la Fabra i Coats, Amputats de Sant Jordi, Club Esportiu Fabra i Coats, Respijocs i Federació Catalana d’Esport de Persones amb Discapacitat Física.

Us esperem diumenge 14 a partir de les 10h amb un matí carregat d’activitats i solidaritat! Aquesta és una fotografia de l’any passat.

 

Etiquetes

Compartir

Entrades relacionades