Els cavalls tenen molt que oferir-nos

Publicada el 19 de setembre de 2014

A Asem Catalunya hem reprès el curs després de les vacances d’estiu, amb una activitat engrescadora que ha agradat molt a tots els assistents. Es tracta d’una excursió a Sant Miquel d’Olèrdola, a les instal·lacions de l’escola Pony Club, on vam fer una sessió de teràpia amb cavalls.

Aquesta activitat consisteix en aprofitar els principis terapèutics del cavall per tractar a persones amb discapacitats físiques i es basa en aspectes com la transmissió de la calor corporal el cavall a la persona o la d’impulsos rítmics.

 

Amb aquests tipus de teràpies s’han constat millores en el desenvolupament d’habilitats motores, millora del control del to muscular, la postura, la conducta, etc.

Una activitat que vam gaudir d’allò més. Hem parlat amb alguns dels socis que la van fer, com la Leticia i la Dolors, i ens han dit que va ser una molt bona experiència i que els va permetre l’oportunitat de fer esport, quan normalment degut als seus problemes de mobilitat en tenen dificultats per accedir-ne. A més, ambdues van destacar que el moviment del cavall les va ajudar molt a tenir patrons de moviment per a integrar al seu dia a dia. Tot això, juntament amb el contacte directe amb la natura, els ha fet assegurar en rotund que tornarien a repetir l’experiència.

Podeu veure totes les fotografies al nostre facebook:
https://www.facebook.com/asemcat

Etiquetes

Compartir

Entrades relacionades