Asem Catalunya celebra el Dia de les Famílies

Publicada el 17 de maig de 2014

La nostra entitat va celebrar el dia de les famílies el dijous 15 de maig amb dues activitats. Amb la col·laboració dels Amics de la Fabra i Coats, vam fer unes visites guiades al Recinte de la Fabra i Coats, gràcies a les quals els participants van conèixer una mica de la història dels 175 anys d’existència d’aquesta empresa, de la mà d’un grup d’extreballadors constituïts com a entitat que amb el seu esforç han aconseguit que es mantinguin els edificis, que es conservi la història i que sigui un referent social i cultural pel Barri de Sant Andreu i per la ciutat de Barcelona.

L’altra activitat es va tractar d’un taller de teràpia amb gossos, a la seu de la nostra entitat, gràcies a “Proyecto Tan Amigos”, els quals treballen en la planificació i realització de programes d’intervencions terapèutiques i educatives amb gossos per a institucions, associacions i famílies que atenen a persones de qualsevol edat amb discapacitat intel·lectual o física, trastorns mentals o en risc d’exclusió social.

Al nostre facebook trobareu algunes imatges: https://www.facebook.com/pages/Associaci%C3%B3-catalana-de-persones-amb-malalties-neuromusculars/168766189944445

Moltes gràcies a tots els que vau assistir!

 

Etiquetes

Compartir

Entrades relacionades