Asem Catalunya amb La Marató de TV3

Publicada el 9 de desembre de 2013

Diumenge 15 de desembre viurem un matí molt especial en el que podrem gaudir de moltes activitats a favor de La Marató de TV3. D’11 a 13h farem:

– visites guiades a la Fabra i Coats en cadira de rodes, amb la col·laboració d’Amics de la Fabra i Coats

– tallers de fisioteràpia respiratòria i expressió artística, a la seu de la nostra entitat

– exhibició de hoquei a la pista descoberta pel Club de Hoquei San Rafael amb la col·laboració del Club Esportiu Fabra i Coats

Es demanarà 2 euros de donatiu per participar a les activitats, que aniran íntegres a La Marató. Així, entre tots, aportarem el nostre granet de sorra per lluitar contra aquestes malalties que malauradament coneixem tan bé. Ens agradaria molt fer d’aquest dia una gran festa de la participació i comptar amb tots vosaltres, demostrant que, com diu el lema de La Marató, la Solidaritat no degenera. Des d’Asem Catalunya estem molt il·lusionats amb aquesta gran cita. Podem col·laborar de moltes maneres: des de fent un donatiu, per petit que sigui, a participar a alguna de les moltes activitats programades.

Moltes gràcies per avançat a tots per aportar el vostre granet de sorra! Diumenge, recordeu, tots amb La Marató! Fins diumenge!!!

 

 

Etiquetes

Compartir

Entrades relacionades