Asem Catalunya participa al Congrés del Tercer Sector

Publicada el 3 de desembre de 2013

La Taula del Tercer Sector Social de Catalunya va organitzar recentment el IV Congrés del Tercer Sector Social al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (Fòrum) sota el lema ‘Avançar en igualtat i drets socials’. En aquest congrés hi han participat 2.000 persones, entre les quals hem estat presents nosaltres, representats pel nostre president, Hilari Flores, i la nostra coordinadora, María Ramos.

El IV Congrés s’ha celebrat un any més amb l’objectiu d’enfortir la identitat del Tercer Sector Social per poder reafirmar la seva capacitat, defensar els drets socials i reivindicar més i millors polítiques contra les desigualtats socials del moment.

Durant els dos dies de Congrés s’han celebrat dues conferències plenàries, quatre col·loquis que han abordat diferents punts de vista sobre com avançar en el nostre Estat del Benestar i quina pot ser la contribució de les entitats socials catalanes, i 10 debats, en els quals s’han abordat els principals reptes que té el Tercer Sector Social català a dia d’avui.

Els nostres companys d’Ecom han guanyat un dels premis als millors vídeos d’entitats socials, concretament el de la categoria de vídeo destacat per la seva realització participativa.

 

 

Etiquetes

Compartir

Entrades relacionades