Ja tenim el proper Lligam, el nº 51, a la impremta!
Publicada el 7 de febrer de 2020
Aquesta setmana acabem d’enviar el proper número, el 51, del Lligam a impremta després de les últimes revisions i correccions. Esperem rebre-la aviat per a què la pugueu tenir a la vostra disposició (els continguts també els anirem publicant a la web per aquells que preferiu el format digital o perquè sigui de consulta fàcil en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu). Ve amb continguts que esperem que siguin del vostre interès.
Particularment estem molt satisfets de publicar una entrevista amb la Cecília Fàbregues, cap del Servei de Valoracions del Departament de Benestar Social de la Generalitat, i que molt probablement molts de vosaltres recordeu per haver participat en la jornada mèdic-informativa del passat mes de setembre. La seva ponència va ser una de les que més curiositat i interès va despertar. Amb ella, aclarim conceptes avui potser una mica confusos en l’àmbit de l’Administració com són els de “discapacitat” i “dependència”. És una entrevista àmplia on aprofundim en molts punts i que esperem que ajudin a tenir-ho tot una mica més per la mà.
També destaquem les cobertures dels Premis Fem Pinya del mes de novembre, novena edició d’aquests premis i amb gran èxit d’assistència; o el concert benèfic d’Any Nou en favor d’ASEM Cat, celebrat al Petit Palau del Palau de la Música, amb la participació de la coral de la nostra entitat, “El Cor d’Asem” (que recordem es va engegar el passat estiu i ja compta amb set integrants). Publiquem, tanmateix, una petita crònica sobre un dels programes de ràdio de l’entitat, ArrAsem (que va per la seva segona temporada i que podeu trobar a https://continguts-www.barcelona.cat/fabraicoats/fabrica/ca/radio-fabra/programa/arrasem) que ens va sorprendre molt positivament pel seu alt nivell tècnic i de continguts, per la varietat de temes, pel rigor, profunditat (i lleugeresa quan també calia) i, sobretot, per la seva sensibilitat i compromís.
Al marge de tot això seguim comptant amb articles d’opinió de col·laboradors com el Carles Sànchez (per cert, un dels guardonats als Premis Fem Pinya) o del doctor Alfredo Rosado, del Centre de Salut Mar Bàltic (Madrid), amb reflexions sobre el Steinert, així com altres seccions com “ASEM Cat respon” sobre la targeta d’aparcament de vehicles per a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda. Tot i això i algunes coses més en el proper Lligam, que esperem que us agradi.