Targeta Master Card d’ASEM Catalunya

Publicada el 30 de gener de 2012

Us animem a col·laborar amb l’associació d’una manera molt fàcil que també us beneficiarà a vosaltres.
Només heu de sol·licitar la targeta Master Card d’ASEM Catalunya a través del fulletó que us adjuntem, una targeta que permetrà destinar beneficis a l’associació i que els mateixos titulars gaudeixin de diversos aventatges, gràcies al conveni que ha signat l’entitat amb Catalunya Caixa. És una molt bona oportunitat, ja que és gratuïta! La targeta porta per nom Associació Catalana de Malalties Neuromusculars, inclou el logotip de l’entitat.

CatalunyaCaixa destinarà el 0,10% de la facturació global que s’hagi fet a través de la targeta a ASEM Catalunya, alhora que posarà a disposició dels membres els seus productes financers i les condicions preferents que en cada moment fixin les disposicions legals o tingui establertes la Caixa.

Al tractar-se d’un carnet financer per al col·lectiu de les persones afectades per una malaltia neuromuscular, CatalunyaCaixa elimina tots els costos, tant en quotes d’alta com de manteniment durant tota la vida de la tarjeta (4 anys). La targeta es pot domiciliar en el compte personal de CatalunyaCaixa de la persona sol·licitant, que podrà gaudir, per exemple, de descomptes en entrades i espectacles com a client de CatalunyaCaixa. També hi ha la possibilitat d’incloure la foto dels associats a la targeta. El sol·licitant que vulgui acollir-se a l’oferta financera establerta per aquest conveni haurà de presentar-se davant Caixa d’Estalvis Catalunya, Tarragona i Manresa, amb la targeta financera o un certificat d’ASEM Catalunya conforme pertany al col·lectiu, independentment de la documentació precisa per formalitzar les operacions. Us adjuntem el full per sol·licitar-la, un tràmit molt senzill, que heu de fer arribar a l’associació per correu electrònic (asemcatalunya@telefonica.net) o ordinari, al carrer Montsec 20-22, baixos, 08030, Barcelona.

Descarregar fulletó: Clic aquí

Etiquetes

Compartir

Entrades relacionades