AsemCat i la Fundación Pequeño Deseo, junts per complir els somnis dels nens amb malaltia neuromuscular

Publicada el 17 de setembre de 2015

Millorar la qualitat de vida de les persones amb malaltia neuromuscular i el seu entorn és el principal objectiu d’Asem Catalunya. Els nens són un grup molt important per a la nostra entitat i el seu benestar físic i emocional ens preocupa molt. És aquí on trobem coincidències amb la raó de ser de la Fundación Pequeño Deseo, motiu pel qual hem signat un conveni de col·laboració. Aquesta organització sense ànim de lucre desenvolupa activitats per a nens amb malalties cròniques, per tal de fer realitat els seus somnis, els seus desitjos. Des d’Asem Catalunya sempre hem confiat en que el millor tractament, d’aquestes malalties sense cura que ens acompanyen, és el suport emocional, el bon tracte, els bons moments,…

Amb aquesta signatura s’estableixen lligams de col·laboració entre les dues entitats que es concretaran per exemple amb la organització d’activitats conjuntes per realitzar desitjos de nens amb malalties neuromusculars atesos a la nostra entitat, la difusió i suport dels projectes d’ambdues entitats, entre d’altres accions. La Fundación Pequeño Deseo ja ha complert els desitjos de 3.236 infants i joves.

Ens quedem amb el lema de la Fundación Pequeño Deseo, que compartim plenament des d’Asem Catalunya: “Treballem dia a dia perquè la il·lusió i l’alegria formin part del tractament”.

Els pares, familiars i professionals que ho desitgin es poden posar en contacte amb la nostra entitat a través del correu electrònic treballadorasocial@asemcatalunya.com o bé trucant al telèfon 93 346 90 59.

Etiquetes

premis fem pinya

Compartir

Entrades relacionades