Teràpia de gossos gratuït per a socis i sòcies d’ASEM Catalunya

Teràpia de gossos gratuït per a socis i sòcies d’ASEM Catalunya

ASEM Catalunya ofereix teràpia de gossos per a socis i sòcies de l’entitat amb la col.laboració de Dogking, centre associat a la Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER). Beneficis de la teràpia de gossos Aquesta teràpia té molts beneficis físics, psicològics i socials. Hi ha millores tan a nivell motriu, com en la millora de

ASEM Catalunya ofereix teràpia de gossos per a socis i sòcies de l’entitat amb la col.laboració de Dogking, centre associat a la Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER).

Beneficis de la teràpia de gossos

Aquesta teràpia té molts beneficis físics, psicològics i socials. Hi ha millores tan a nivell motriu, com en la millora de la comunicació interpersonal i empatia.

Mireu aquests VIDEOS

 

Quan?

Tots els DILLUNS al centre de Dogking, que es troba a Sant Cugat del Vallés, Barcelona.

Com arribar-hi? Avinguda de les Roquetes, 41, 08173 Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Hora? 18:30h.

Podeu apuntar-vos per WhatsApp (680533670) o per e-mail (info@asemcatalunya.com) facilitant-nos aquestes dades:

  • Nom i cognoms del tutor legal.
  • E-mail i telèfon de contacte.
  • Nom i cognom de l’usuari per la teràpia assistida amb gossos.
  • Patologia de l’usuari.

Us hi esperem!

INTERVENCIONS ASSISTIDES AMB GOSSOS GRATIS A CENTRES ASSOCIATS A FEDER

En què consisteix EL PROJECTE?

L’objectiu és que més persones amb necessitats especials puguin experimentar els beneficis de les intervencions assistides amb gossos.

Aquestes sessions estan a càrrec de tècnics en intervencions assistides amb animals i l’equip de gossos de teràpia estarà format per Australian Cobberdog.

• És gratuït pels socis i sòcies d’ASEM Catalunya
• El grup serà d’un màxim de 8 usuaris
• Les intervencions es realitzen al centre de Dogking a Sant Cugat
• Per a qualsevol edat (nens / adults / ancians)
• Inici: 8 d’octubre 2018

A través d’aquestes intervencions assistides amb gossos es marcaran objectius amb cada usuari i s’anirà monitoritzant la seva evolució a través d’informes i tutories amb la família per poder aprofitar al màxim aquestes intervencions.

Què és un GOS DE TERÀPIA?

Els gossos de teràpia són del tècnic o el centre que realitza les intervencions assistides amb gossos. La sessions pot desenvolupar-se en grups o de forma individual i durant les sessions es treballen certes capacitats de la persona en la qual el gos participa per dinamitzar els exercicis i aportar motivació. Aquestes sessions es poden realitzar amb qualsevol persona, ja que depèn de l’usuari es pot treballar diferents aspectes segons les necessitats: infants, adolescents amb problemes, persones amb discapacitat o malaltia, persones en situació de vulnerabilitat (víctimes de maltractament, assetjament escolar, testimonis …) o gent gran.

En aquest projecte, l’equip de gossos de teràpia està format íntegrament per Australian Cobberdogs que, dirigits pels nostres tècnics en intervencions assistides amb animals, trauran el millor de cada persona durant les sessions.

Els Australian Cobberdog són els gossos de teràpia ideals, ja que són l’única raça que es va desenvolupar per dur a terme aquesta missió terapèutica. El seu pèl és hipoalergènic i no deixen anar pèl, de manera que qualsevol persona pot gaudir-ne i no embruten el lloc de treball (cosa molt important quan es treballa en hospitals o centres on la higiene és molt important). A més el seu temperament és molt equilibrat i són energètics per dur a terme una sessió sencera i realitzar qualsevol ordre que se’ls demani sense cansar-se. A tot això cal sumar-li que són súper afectuós i tenen un caràcter pacífic molt tolerant amb tot tipus de persones, alguna cosa ideal per a les intervencions on alguns usuaris poden arribar a ser molt bruscos amb ells.

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply