Programa d’Apoderament i Activació per a l’Ocupació de Dones amb Discapacitat de COCEMFE

Programa d’Apoderament i Activació per a l’Ocupació de Dones amb Discapacitat de COCEMFE

A continuació teniu la informació enviada des de COCEMFE amb la presentació del seu programa d’Apoderament i Activació per a l’Ocupació, en col·laboració amb el programa “Incorpora” de La Caixa i que va dirigit a la inserció social i laboral de dones amb discapacitat. Al final trobareu les dades de contacte, en cas que que

A continuació teniu la informació enviada des de COCEMFE amb la presentació del seu programa d’Apoderament i Activació per a l’Ocupació, en col·laboració amb el programa “Incorpora” de La Caixa i que va dirigit a la inserció social i laboral de dones amb discapacitat. Al final trobareu les dades de contacte, en cas que que us pugui interessar.


Benvolgut/da

 Des de COCEMFE-Barcelona volem presentar-li el Programa d’Apoderament i Activació per a l’Ocupació, adreçat a dones amb discapacitat, que estem realitzant en aquesta població.

 Aquest programa es desenvolupa gràcies al conveni establert entre el programa Incorpora de “la Caixa” i la Confederació Estatal de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica-COCEMFE, i que té com a objectiu fomentar l’apoderament i potenciar la inserció social i laboral de les dones amb discapacitat.

 A partir de la intervenció individual i grupal i d’itineraris personalitzats d’inserció sociolaboral, es pretén facilitar l’apoderament de les dones amb discapacitat com a procés que fomenta la seva autonomia social i econòmica i que serveix com a motor per a l’activació per a l’ocupació en aquelles dones amb discapacitat en atur de llarga durada i / o situació de major vulnerabilitat com en casos de violència.

 En definitiva, des d’aquest programa oferim intervenir en aquelles beneficiàries dels serveis d’ocupació o aquelles que no compleixen els requisits per accedir-hi, donant resposta a aquelles necessitats no cobertes des d’aquests serveis, com fomentar l’autonomia, motivar per a la recerca de ocupació, etc.

 A més, treballarem de forma coordinada amb el Programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa”, que oferirà orientació laboral i intermediació per a l’ocupació a les beneficiàries de el programa en recerca activa d’ocupació.

 Principals accions:

 1.- Intervenció individual i grupal: apoderament, habilitats prelaborals i alfabetització tecnològica.

 2.- Formació i / o sensibilització a agents implicats: gènere, discapacitat i ocupació.


 Una cordial salutació,

 

Alba Gámez Miró

Igualdad | COCEMFE

igualdad.barcelona@cocemfe.es

933 011 565/ www.cocemfe.es

C/ Número 60, 19, 08040 Barcelona

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply