Vetllada de Cuina solidària i l’Osonenc de l’Any. Com participar-hi (per Manel Morera)

Vetllada de Cuina solidària i l’Osonenc de l’Any. Com participar-hi (per Manel Morera)

Bon dia a tots, Com esteu? Tots bé? Sé que són mals moments a les vostres feines. En qualsevol cas, us volia informar que els divendres surt publicada a El 9Nou una informació sobre la vetllada de “Cuina solidària”, que serveix per a votar a “l’Osonenc de l’Any” i que, durant la seva celebració presencial

Bon dia a tots,

Com esteu? Tots bé?
Sé que són mals moments a les vostres feines. En qualsevol cas, us volia informar que els divendres surt publicada a El 9Nou una informació sobre la vetllada de “Cuina solidària”, que serveix per a votar a “l’Osonenc de l’Any” i que, durant la seva celebració presencial (temporalment suspesa) també va servir per recaptar diners destinats a projectes solidaris. En edicions anteriors es van recollir 25.000 euros que es van destinar a 4 entitats: Fundació Map del Ripollès, Casal Claret, Cáritas i la Fundació Mirades felices de Vic.

Tot i que potser avui per avui penseu que qui necessita les donacions sou vosaltres, amb aquestes aportacions El 9Nou reconeix la vostra tasca d’ajudar a entitats del tercer sector.

Sigui com sigui, la Junta ha decidit que, de moment, la vetllada es deixarà en suspens fins que arribin millors temps o fins que vosaltres volgueu tornar-la a fer, ja que els més importants de la vetllada sou vosaltres (jo només faig la feina d’una formigueta).

Seria bo que la vetllada es pogués dur a terme per conèixer qui és l’Osonenc de l’Any i també per celebrar la vostra tasca. Per això us demano que voteu i, així, poder arribar a ser proclamats com a “Osonenc de l’any 2019”.

 

Per fer-ho:

Llegiu la pàgina on hi ha els candidats a “Osonenc de l’Any”, i seguiu les explicacions sobre com fer-ho. Si rebeu El 9Nou a casa vostra, cada setmana podeu omplir la butlleta per la vetllada i enviar-la al diari. També podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a: vetlladacuina@gmail.com

Una abraçada,

 

Manel Morera

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply