Universitat, transport, accessibilitat… Participem en la xerrada organitzada per “Amics de la UAB”

Universitat, transport, accessibilitat… Participem en la xerrada organitzada per “Amics de la UAB”

És una de les nostres grans reivindicacions, cavalls de batalla, el lluitar per millores substancials en el transport accessible (en les seves diverses possibiitats), així com per l’accés amb més facilitats, en igualtat de drets i deures, amb la resta a la universitat. Tot i que sembli una obvietat i com va sorgir ahir (22

És una de les nostres grans reivindicacions, cavalls de batalla, el lluitar per millores substancials en el transport accessible (en les seves diverses possibiitats), així com per l’accés amb més facilitats, en igualtat de drets i deures, amb la resta a la universitat. Tot i que sembli una obvietat i com va sorgir ahir (22 de març) durant la presentació de candidatures al Consell Rector de l’IMPD (al qual ens presentem, en breu publicarem un article en la web i també en el proper Lligam) “la nostra dignitat és igual a la de qualsevol”, ni més ni menys. D’aquí que participem en activitats com la celebrada aquest passat dilluns pels “Amics de la UAB”, en què a més de reclamar el tema del transport també vam posar sobre la taula la figura de l’assistent i/o vetllador. Tots dos elements són fonamentals perquè aquest accés a la universitat sigui molt més real i factible pel nostre col.lectiu. I en això seguim treballant.

La nostra intervenció, a càrrec de l’Andrea Falip, treballadora social d’Asem Cat, la podeu trobar a partir de l’1 hora i 20 minuts aproximadament. Consta de dues preguntes:

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply