“Roba i natació adaptada”, al programa ArrAsem d’aquest gener’21

“Roba i natació adaptada”, al programa ArrAsem d’aquest gener’21

Comença un nou any i ho fa amb noves esperances però també, després de les notícies d’aquests últims dies, amb molta prudència. El que no s’atura, per sort i mèrit -molt- de les seves codirectores és el programa de ràdio ArrAsem, mensual, i que aquest gener arriba amb una nova entrega que, segons ens expliquen,

Comença un nou any i ho fa amb noves esperances però també, després de les notícies d’aquests últims dies, amb molta prudència. El que no s’atura, per sort i mèrit -molt- de les seves codirectores és el programa de ràdio ArrAsem, mensual, i que aquest gener arriba amb una nova entrega que, segons ens expliquen, va sobre “roba adaptada, natació adaptada i volar sense motor”. Ganes d’escoltar-lo no en falten!

A continuació, teniu l’enllaç i ja sabeu que via on line, a la web de la Fàbrica de Creació de la Fabra i Coats de Barcelona, podeu trobar tots els programes emesos en aquestes més de dues temporades que ja porta el programa apropant-nos molts temes d’actualitat, tractats amb rigor, de forma amena i de gran interès. Us animem a anar-los revisant, per descobrir continguts que ens poden ser molt útils.

Programa ràdio ArrAsem, gener’21:

https://www.barcelona.cat/fabraicoats/ca/arrasem-gener-2021

 

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply