Queda formalitzada la solució perquè el Cristian vagi en tren accessible a estudiar

Queda formalitzada la solució perquè el Cristian vagi en tren accessible a estudiar
El Cristian González participant en l'acte de Malalties Minoritàries d'enguany

Aquest dimecres, 29 de juliol, s’ha produït la reunió que formalitza l’acord pel qual el Cristian González podrà anar a la universitat en un tren accessible el proper curs. Després d’una primera trobada, i de protagonitzar una campanya massiva de suport ciutadà fugaç, el jove de 18 anys ha aconseguit una solució inminent pel seu cas. Asem

Aquest dimecres, 29 de juliol, s’ha produït la reunió que formalitza l’acord pel qual el Cristian González podrà anar a la universitat en un tren accessible el proper curs. Després d’una primera trobada, i de protagonitzar una campanya massiva de suport ciutadà fugaç, el jove de 18 anys ha aconseguit una solució inminent pel seu cas. Asem Catalunya ha acompanyat de nou al Cristian en aquesta reunió que formalitza el compromís de l’Ajuntament de El Vendrell i de la Direcció General de Transports i Mobilitat perquè pugui arribar a classe, sense els problemes d’accessibilitat que li feien impossible viatjar en tren amb la cadira de rodes elèctrica. Aquest és el comunicat que ha emès el Cristian:

El Vendrell, 29 de julio de 2015

Hoy ha tenido lugar la reunión que formaliza los acuerdos que se hablaron en la pasada reunión del día 16 de este mismo mes. En ella, se habló de que el Ayuntamiento de El Vendrell garantizaría mi transporte y que, una vez allí, la Direcció General de Transports i Mobilitat haría posible que yo viajara en tren hasta la universidad. Reunidos este mediodía la dirección de Renfe, el Ayuntamiento de El Vendrell y Cristian González, junto con María Ramos en representación de ASEM Catalunya: Renfe me entrega el horario de los trenes accesibles que saldrán desde la estación de Sant Vicenç de Calders y llegarán a la estación de Sants (Barcelona), junto con un contacto telefónico individual para posibles incidencias. El Ayuntamiento de El Vendrell facilitará mi transporte El Vendrell-estación de Sant Vicenç de Calders en el marco de un acuerdo con la organización Cruz Roja. Aprovecho la ocasión para insistir a la dirección de Renfe en que es necesario seguir trabajando rápidamente para que muy pronto se puedan publicar los horarios de todos los trenes accesibles. Nos vemos en www.change.org/trenesaccesibles, donde rozamos ya las 60.000 firmas, y seguimos haciendo llegar propuestas a Renfe y a Adif para que este transporte público pueda funcionar para todos mucho antes del año 2020 que han propuesto para cumplir la Ley de Igualdad de Oportunidades de 2003.

Cristian González

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply