Mig any de 2021 és moment de fer un primer i positiu balanç

Mig any de 2021 és moment de fer un primer i positiu balanç

Des d’Asem Catalunya hem preparat en una imatge un resum-balanç de moltes de les coses fetes en aquesta primera part de 2021, quan les activitats i el context s’han començat a normalitzar una mica. De totes maneres, les circumstàncies queden encara un pèl lluny si es comparen amb les de 2019 o amb qualsevol altre

Des d’Asem Catalunya hem preparat en una imatge un resum-balanç de moltes de les coses fetes en aquesta primera part de 2021, quan les activitats i el context s’han començat a normalitzar una mica. De totes maneres, les circumstàncies queden encara un pèl lluny si es comparen amb les de 2019 o amb qualsevol altre any considerat de certa ‘normalitat’.

Sigui com sigui i com veureu en aquest petit requadre resum d’aquests primers mesos d’any, s’han fet coses força interessants i que responen a informacions que ens poden ser d’utilitat, com les propostes que van sorgint en l’àmbit del cohabitatge i que comencen a generar grans expectatives, una posada al dia dels tractaments en el nostre camp -el de les malalties neuromusculars-, recomanacions i aclariments dels dubtes sobre les vacunes anticovid-19 o consells i propostes de servei per aquestes properes vacances.

La segona part de l’any seguirem amb més píndoles informatives, que esperem complementar amb més propostes ja siguin presencials o encara de forma virtual. Gràcies per estar al nostre costat!


 

(Foto: Pixabay)

 

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply