La Grossa Cap d’Any 2020 de FECAMM

La Grossa Cap d’Any 2020 de FECAMM

A continuació publiquem una informació que ens han fet arribar de la FECAMM, per a desitjar-nos “Bones Festes” i per indicar-nos el número de la Grossa amb què juguem. A ASEM Cat, segons ens consta, ens correspon el número de sèrie 19. ———————————————— Després d’haver passat uns mesos difícils, degut a la pandèmia i al

A continuació publiquem una informació que ens han fet arribar de la FECAMM, per a desitjar-nos “Bones Festes” i per indicar-nos el número de la Grossa amb què juguem. A ASEM Cat, segons ens consta, ens correspon el número de sèrie 19.

————————————————

Després d’haver passat uns mesos difícils, degut a la pandèmia i al consegüent confinament, volem tornar a tenir il·lusió i somiar grandiosament. Per aquesta raó, des de la FECAMM hem distribuït 30 bitllets del número 29221 de La Grossa de Cap d’Any 2020 entre totes les associacions federades, així com als nostres col·laboradors.

El número 29221 representa la data de celebració del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries de l’any vinent (29 de febrer de 2021), i ha sigut lliurat per L’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat de Catalunya (EAJA).

Pels que heu jugat a La Grossa, us desitgem molta sort!

Bones festes!

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply