LA CORAL D´ASEM CATALUNYA

LA CORAL D´ASEM CATALUNYA

LA CORAL, LLARGA VIDA A ASEM Catalunya podem estar satisfets d’una de les nostres activitats, La Coral. Aquest grup d’amants de la música i el cant es reuneix cada dilluns entre les 10.00 i les 11.30 a Fabra i Coats sota les ordres de Joaquín, nou responsable d’aquesta agrupació. Aquesta activitat va començar a l’estiu

LA CORAL, LLARGA VIDA

A ASEM Catalunya podem estar satisfets d’una de les nostres activitats, La Coral. Aquest grup d’amants de la música i el cant es reuneix cada dilluns entre les 10.00 i les 11.30 a Fabra i Coats sota les ordres de Joaquín, nou responsable d’aquesta agrupació.

Aquesta activitat va començar a l’estiu del 2019. Ha plogut molt des de llavors. Una pandèmia pel mig va trencar mai més ben dit l’harmonia grupal, però el moviment per la música és enorme. Tots els dilluns continuen gaudint de la interpretació musical que Joaquín els proposa. La Coral és més viva que mai i és per això que desitgem que apareguin noves incorporacions i fer d’aquests assajos un espai obert a tots els amants de la música. Des d’ASEM Catalunya fem una crida a tots els membres de l’associació i a totes les persones interessades perquè acudeixin a aquests assajos i poder cantar i practicar en grup, amb un expert professor. Per a més informació:

ASEM Catalunya
C/ Sant Adrià, 20  Recinte Fabra i Coats – 08030 BARCELONA
933 46 90 59
info@asemcatalunya.com

L’ACTIVITAT CORAL I ELS SEUS BENEFICIS

El cant coral, és una via que uneix les persones i fa compartir moments i activitats. Aquest tipus de reunions actua positivament en la interacció social, sens dubte millora la condició física en termes de respiració, coordinació i l’estimulació cognitiva. Amb excel·lents beneficis en adults, millorant la salut general i concretament les condicions físiques.
Concretament el treball a la coral permet exercitar els músculs de l’aparell cardiorespiratori, un dels afectats per les malalties neuromusculars, fent-ho a més des d’una activitat divertida, lúdica i creativa.

Amb la pràctica coral s’enforteixen aptituds i habilitats musicals i inserció social. Està demostrat que la pràctica coral pot tenir un efecte evocador sobre les emocions, els records i el passat de les persones. A més, òbviament practicar música en grup és un acte que genera interessos compartits i felicitat en conclusió.
Hi ha un evident desconeixement de les bonances que ofereix una coral, per això hem volgut remarcar-les amb aquest post. Les aportacions en matèria psicosocial que genera l’activitat coral són molt interessants i beneficioses per a tots els participants.

Us esperem a tots a l’Ateneu Harmonia oa la seu d’ASEM Catalunya per poder informar-vos més detingudament sobre aquesta activitat tan profitosa i útil.

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply