Entrevista a Jordi Juncà, el nostre #runnersolidari

Entrevista a Jordi Juncà, el nostre #runnersolidari

Jordi Juncà té 29 anys i treballa com a consultor sènior a Enzyme Advising Group, una consultora tecnològica global. Aquest any participa per tercera vegada a la eDreams Mitja Marató de Barcelona (12 de febrer) i a la Zurich Marató Barcelona (12 de març) per una bona causa: ajudar a recaptar diners per ASEM CATALUNYA (Associació

Captura de pantalla 2017-03-01 a las 16.27.51

Jordi Juncà té 29 anys i treballa com a consultor sènior a Enzyme Advising Group, una consultora tecnològica global. Aquest any participa per tercera vegada a la eDreams Mitja Marató de Barcelona (12 de febrer) i a la Zurich Marató Barcelona (12 de març) per una bona causa: ajudar a recaptar diners per ASEM CATALUNYA (Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars) una entitat sense ànim de lucre que té com a finalitat atendre les persones amb malalties neuromusculars, als seus familiars i als professionals que treballen i estan en contacte amb aquest col·lectiu.

Per tercer any consecutiu corres en la marató de Zurich i aquest any vas decidir córrer per Asem Catalunya, què t’ha motivat per escollir aquesta entitat?
Fa un any vaig assistir a una ponència organitzada per Asem Catalunya en què la meva germana, que pateix una malaltia neuromuscular, participava en qualitat de moderadora. Em vaig sentir identificat amb les persones que van assistir a aquesta ponència en qualitat de vocals / oients i que pateixen la malaltia. Em van transmetre valors com la il·lusió, lluita, superació, constància… Tots aquests valors són comuns en el món de l’esport i molt particularment en aquells que decideixen afrontar un repte d’acabar una Marató.

 

També vas córrer en la mitja marató d’eDreams, pel que faràs dues maratons el 2017, amb un mes de descans entre les dues. Com ho estàs portant?

Sempre corro la mitja marató eDreams Barcelona de la mateixa manera que entreno per a la Marató de Zurich. La mitjana són 21.097 quilòmetres, distància que corro en diverses ocasions quan entreno per a la marató. Preparar la marató és dur i córrer una distància de 42 quilòmetres encara més. Possiblement, la marató és una prova mítica, la reina de l’atletisme, la que fa que tot sigui llegenda. Com deia el mític Emil Zátopek: “Si vols córrer, corre els cent metres. Si vols experimentar la vida, corre una marató.”

Quina ha estat la resposta de la teva família i amics per participar en el teu doble repte esportiu i solidari com #runnersolidario?
Ha estat espectacular, no tinc paraules suficients per traslladar el meu agraïment. La veritat és que tant la família com els amics s’han bolcat de ple i encara no s’ha acabat; estaran amb mi a la gran cita animant durant tot el recorregut.Com et sents amb cada donació rebuda?
La veritat és que un sent orgull i satisfacció quan veu que la seva iniciativa de crear un repte solidari va acompanyada de la participació dels que l’envolten. És la segona ocasió que organitzo un repte solidari a ‘Mi grano de arena‘ i ho tornaria a fer sense dubtar-ho. Si encara hi ha algú que encara no ho ha fet, que se sumi a la causa.

El teu repte doble per l’esportiu i el solidari, què experiència t’ha aportat?
A aconseguir un objectiu social a través de la pràctica esportiva, ajudant els més ho necessiten.

A Jordi Juncà li agradaria arribar a l’objectiu marcat: 500 € o més. Jordi fa per tercera vegada el repte de finalitzar la marató, la mítica prova reina de l’atletisme per a aquesta causa solidària. Amb la teva ajuda aportarem el nostre petit gra de sorra als projectes solidaris d’ASEM CATALUNYA. Si vols col·laborar amb la causa de Jordi Juncà i aportar el teu gra de sorra, et deixem l’enllaç.

Captura de pantalla 2017-03-01 a las 16.27.58

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply