Un dia amb Jordi Méndez

Un dia amb Jordi Méndez

IMG_9963

“Em dic Jordi Méndez i sóc el pare d’en Max, un nen de 3 anys que té Distrofia Muscular de Duchenne. El 13 de març vaig còrrer la Marató de Barcelona amb l’objectiu de recaptar 100€ per cada kilòmetre”.

IMG_0042

En Jordi Méndez (1973) es va proposar un repte important. Un repte que no era precisament fàcil i que requeria un important esforç físic i mental. La causa però, val la pena i té un nom: en MAX.

IMG_9966 copia

Jugar, passejar, descansar eren els verbs amb els quals la família finalitza el dia abans que en comenci un altre, on còrrer, entrenar, lluitar, són els verbs amb els quals la família convivia per tal que en Jordi aconseguís el repte.

IMG_0101

L’objectiu no era córrer els 42 km de la marató sinó aconseguir recaptar 100 € per cada kilometre corregut. Un total de 4.200 € que servirà per finançar dos projectes de l’hospital Sant Joan de Déu: Investigació i suport psicològic.

IMG_0227

Còrrer, obviament, no era suficient. Un bon entrenament al gimnàs és súper important per estar en forma. Els dilluns eren sagrats per dedicar-se a fer diferents exercisis i estirament a les màquines del gimnàs del seu barri.

IMG_9866 copia

Tot i ser molt petit, a en Max li agradava ajudar al seu pare a preparar-se la dieta, que també va estar subjecte a canvis. Baixar de pes és bàsic per aguantar millor una carrera. En Jordiva perdre al voltant de 4 quilos a base d’amanides, aliments a la planxa i sobretot deixant de picar entre hores.

IMG_9878

Una bonica història de superació, pel Max i per la investigació de la Distrofia Muscular de Duchenne!

1 comment
Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply

1 Comment

  • Vanessa
    21 April, 2016, 5:29 am

    Todo un ejemplo a seguir! Te quiero cuñado! ?

    REPLY