DIA DE LES FAMÍLIES

DIA DE LES FAMÍLIES

Benvolguts/des, Arriba una data important al calendari d’ASEM Catalunya! Després de dos anys de pandèmia, reprenem amb molta il·lusió el Dia de les Famílies d’AsemCat!!! El dissabte 28 de maig ens veurem a l’Espai Bota, dins del Recinte de la Fabra i Coats (Barcelona) per gaudir d’un dia ple d’activitats i sorpreses! INSCRPCIONS A: https://tinyurl.com/mr29uf3u DATA LÍMIT INSCRIPCIONS: Dilluns 23 de

Benvolguts/des, Arriba una data important al calendari d’ASEM Catalunya! Després de dos anys de pandèmia, reprenem amb molta il·lusió el Dia de les Famílies d’AsemCat!!!

El dissabte 28 de maig ens veurem a l’Espai Bota, dins del Recinte de la Fabra i Coats (Barcelona) per gaudir d’un dia ple d’activitats i sorpreses!

INSCRPCIONS A: https://tinyurl.com/mr29uf3u

DATA LÍMIT INSCRIPCIONS: Dilluns 23 de maig

PREU: 10 euros

Us passem a detallar com anirà enguany aquesta trobada. 11 h  Hora de trobada: a l’espai Josep Bota, situat dins del recinte de Fabra i Coats.

  • Benvinguda als assistents
  • Explicació del desenvolupament de la trobada
  • Repartició dels assistents a l’activitat escollida

Al apuntar-se a la jornada del Dia de les Famílies, cal indicar en quin taller desitges participar.

11’30 h Començament de les activitats.

TALLER DE TAST DE XOCOLATES (places limitades) En aquest taller aprendrem l’origen de la xocolata , la seva història, les seves variants i farem un tast de diferents xocolates posant a prova els 5 sentits, i confeccionarem una artesania amb xocolata. Taller indicat pels més llaminers!!!!

EL.LABORACIO DE CÒCTELS D’ESTIU (places limitades) Arriba l’estiu i amb ell la calor, i sempre va be tenir a ma una beguda ben refrescant i saludable. En aquest taller aprendrem a fer combinats de lo més  deliciosos, refrescants i sense alcohol.

VISITA ESPAI CAN FONTANET (places limitades) Aquesta entitat té un recull de material gràfic i carruatges al seu espai-museu , en el que coneixerem la historia i transcendència de la tradicional Festa dels Tres Tombs. És una visita interactiva, i comptarem amb una guia dins d’un espai molt singular e interessant. A banda dels tallers per a tots aquells que us interessa el món espiritual podreu rebre un missatge molt especial.

A banda dels tallers per a tots aquells que us interessa el món espiritual podreu rebre un missatge molt especial.

13’00 h Exhibició Batucada. Al costat mateix de la seu social, tindrem l’exhibició d’un grup de Batucada del barri, aquest terrabastall ens servirà per anar agafant gana.

14 h Càtering Popular

15’30 h Bingo-Festival Ens trobem de nou a l’espai Josep Bota per celebrar un bingo, que serà una excusa per divertir-nos i realitzar una activitat conjunta, i es repartiran obsequis als/les guanyadors/es.

16’30 h Actuació del Cor D’ASEM No podíem tenir un millor comiat de la trobada que amb música i les veus del nostre Cor, que amb molt treball i interès han preparat unes cançons.

17’00 h Comiat i agraïment als/les assistents

Esperem comptar amb tu per passar aquest dia tant especial!

_________________________________________

Apreciados/as, Llega una fecha importante al calendario de ASEM Cataluña! Después de dos años de pandemia, retomamos con mucha ilusión el Día de las Familias de AsemCat!!!

El sábado 28 de mayo nos veremos en el Espacio Bota, dentro del Recinto de la Fabra y Coats (Barcelona) para disfrutar de un día lleno de actividades y sorpresas!

INSCRPCIONES ENhttps://tinyurl.com/mr29uf3u

FECHA TOPE INSCRIPCIONES: Lunes 23 de mayo

PRECIO: 10 euros

Os pasamos a detallar como irá este año este encuentro.

11 h Hora de encuentro: en el espacio Josep Bota, situado dentro del recinto de Fabra y Coats.

  • Bienvenida a los asistentes
  • Explicación del desarrollo de la encontrada
  • Repartición de los asistentes a la actividad escogida
  • Al apuntarse a la jornada del Día de las Familias, hay que indicar en qué taller deseas participar.

11’30 h Comienzo de las actividades.

TALLER DE CATA DE CHOCOLATES (plazas limitadas) En este taller aprenderemos el origen del chocolate , su historia, sus variantes y haremos una cata de diferentes chocolates poniendo a prueba los 5 sentidos, y confeccionaremos una artesanía con chocolate. Taller indicado por los más golosos!!!!

ELABORACIÓN DE CÓCTELES De VERANO (plazas limitadas) Llega el verano y con él el calor, y siempre va be tener a mi una bebida muy refrescante y saludable. En este taller aprenderemos a hacer combinados de lo más deliciosos, refrescantes y sin alcohol.

VISITA ESPACIO CAN FONTANET (plazas limitadas) Esta entidad tiene una compilación de material gráfico y carruajes a su espacio-museo , en el que conoceremos la historia y trascendencia de la tradicional Fiesta de los Tres Tumbos. Es una visita interactiva, y contaremos con una guía dentro de un espacio muy singular e interesante. Además de los talleres para todos aquellos que os interesa el mundo espiritual podréis recibir un mensaje muy especial.

Además de los talleres para todos aquellos que os interesa el mundo espiritual podréis recibir un mensaje muy especial.

13’00 h Exhibición Batucada. Al lado mismo de la sede social, tendremos la exhibición de un grupo de Batucada del barrio, este terrabastall nos servirá para ir cogiendo hambre.

14 h Càtering Popular 15’30 h Bingo-Festival Nos encontramos de nuevo en el espacio Josep Bota para celebrar un bingo, que será una excusa para divertirnos y realizar una actividad conjunta, y se repartirán obsequios a los/las ganadores/se.

16’30 h Actuación del Coro De ASEM No podíamos tener una mejor despedida del encuentro que con música y las voces de nuestro Coro, que con mucho trabajo e interés han preparado unas canciones.

17’00 h Despedida y agradecimiento a los/las asistentes

Esperamos contar contigo para pasar este día tanto especial!

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply