“Cuida’m”, una targeta sanitària que amplia determinades necessitats clíniques

“Cuida’m”, una targeta sanitària que amplia determinades necessitats clíniques

>> Informació que ens han facilitat des del departament de Salut i que pot ser d’interès: una nova targeta sanitària que cobreix determinades característiques clíniques. “Cuida’m” és el nom que rep una targeta sanitària que permet identificar a les persones que per les seves característiques clíniques necessiten un conjunt d’actuacions diferenciades en els serveis sanitaris.

>> Informació que ens han facilitat des del departament de Salut i que pot ser d’interès: una nova targeta sanitària que cobreix determinades característiques clíniques.

“Cuida’m” és el nom que rep una targeta sanitària que permet identificar a les persones que per les seves característiques clíniques necessiten un conjunt d’actuacions diferenciades en els serveis sanitaris. Aquestes actuacions poden ser: un tracte personalitzat a les necessitats de les persones amb alta fragilitat relacional, assegurar una comunicació més fluïda, facilitar l’acompanyament per part dels familiars sempre que ho permeti la situació clínica i ajudar a la persona a seguir de manera correcta les indicacions i tractaments.

Aquesta targeta està dirigida a les persones amb demència, trastorn de conducta, discapacitat intel·lectual, trastorns de l’espectre autista i malalties minoritàries cognitivoconductuals.

https://catsalut.gencat.cat/ca/proveidors-professionals/tsi-cuidam/

L’enllaç conté informació ampliada sobre els objectius d’aquesta targeta, els col·lectius als quals s’ofereix, la tramitació de la sol·licitud i l’especificació del seu funcionament durant la pandèmia de la Covid19.

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply