Clan TV, amb la Fund. ONCE, emet 6 contes protagonitzats per nens amb discapacitat

Clan TV, amb la Fund. ONCE, emet 6 contes protagonitzats per nens amb discapacitat

Aquest mes de juny el canal Clan TV en col·laboració amb la Fundació ONCE emet sis contes protagonitzats per nens amb discapacitat. Dirgits a nens d’infantil i primària, l’objectiu és fer-los coneixedors d’aquestes realitats des de petits i fer-ho de forma amena, divertida i normalitzada. L’espai s’emet de 9 a 12 h del matí, va

Aquest mes de juny el canal Clan TV en col·laboració amb la Fundació ONCE emet sis contes protagonitzats per nens amb discapacitat. Dirgits a nens d’infantil i primària, l’objectiu és fer-los coneixedors d’aquestes realitats des de petits i fer-ho de forma amena, divertida i normalitzada. L’espai s’emet de 9 a 12 h del matí, va començar aquest dos de juny i s’estendrà fins al proper dia dotze, segons la informació que ens han fet arribar. Alguns dels capítols porten per títol: “Aurora, locutora”, Pablo García, policía”, “Regina, as de la cocina”, “Aneta, poeta” o “Baltasar, nacido para investigar” (aquí us deixem l’enllaç a la Fund. ONCE per si voleu ampliar la informació).

La col·lecció, amb traduccions al català, gallec, euskera i anglès, s’engloba dins de “Cuentos que contagian ilusión” y consta de dotze títols. Cada un d’ells està protagonizat per un nen amb discapacitat i en tots els casos sempre és una diferent. N’hi ha dedicats a la ceguesa, acondroplàsia, tartamudesa o, també, a les malalties rares (el capítol dedicat a aquestes malalties és el de “Baltasar, nacido para investigar” que, segons el correu que hem rebut, s’emet el dia 12 de juny).  Bona iniciativa i un bon pas cap a una normalització que està bé que comenci ja en aquests primers estadis de la vida.

 

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply