“He caigut! AIXECA’T – AIXECA’M”

“He caigut! AIXECA’T – AIXECA’M”

Estimada comunitat, Ens complau anunciar un emocionant taller anomenat “He caigut! AIXECA’T – AIXECA’M” que es durà a terme en col·laboració amb IndeeLift i organitzat per ASEM Catalunya i IndeeLift. Si alguna vegada has tingut dificultats per a aixecar-te de diferents llocs o situacions, tenim la solució perfecta per a tu! En aquest taller, tindràs

Estimada comunitat,

Ens complau anunciar un emocionant taller anomenat “He caigut! AIXECA’T – AIXECA’M” que es durà a terme en col·laboració amb IndeeLift i organitzat per ASEM Catalunya i IndeeLift. Si alguna vegada has tingut dificultats per a aixecar-te de diferents llocs o situacions, tenim la solució perfecta per a tu!

En aquest taller, tindràs l’oportunitat d’aprendre tècniques efectives per a aixecar-te de manera independent i segura en diverses situacions. També rebràs orientació sobre com realitzar transferències segures en la teva llar, ja sigui des del llit a la cadira de rodes, el sofà o qualsevol altre lloc rellevant per a tu. L’objectiu principal és ajudar-te a recuperar-te d’una caiguda i millorar la teva capacitat de moviment de manera digna i sense assistència externa.

El taller es durà a terme el dimecres 31 de maig a la Sala del Ateneu Harmonia, situat en el Centre Cívic Recinte Fabra i Coats, C/ de Sant Adrià, 20, 08030 Barcelona. L’horari del taller serà de 16:00h a 17:30h, i comptarem amb l’experiència del Dr. Joan Enric Torra i Bou, infermer i professor de la Universitat de Lleida, com a docent principal. El Dr. Torra i Bou és un expert reconegut en seguretat del pacient i en prevenció i cura de lesions cutànies. El seu coneixement i pràctica ens brindaran ensenyaments de qualitat i consells pràctics que podràs aplicar en la teva vida diària.

Aquest taller és completament gratuït i està obert a totes les persones interessades a millorar la seva independència i adquirir habilitats fonamentals per a bregar amb situacions desafiadores. T’animem a convidar als teus familiars i amics que puguin beneficiar-se d’aquesta experiència.

Per a obtenir més informació i reservar el teu lloc, si us plau posa’t en contacte amb nosaltres a través dels següents canals:

Correu electrònic: info@asemcatalunya.com
Telèfons: 933 46 90 59 / 619 39 47 42

Aprofita aquesta oportunitat única per a aprendre habilitats importants i enfortir la teva independència. T’esperem en aquest taller enriquidor!

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply