Divendres, 8 de juny vam celebrar l’Assemblea d’ASEM Catalunya

Divendres, 8 de juny vam celebrar l’Assemblea d’ASEM Catalunya

L’assemblea anual d’ASEM Catalunya va tenir lloc el divendres 8 de juny a les 18h al Casal de Barri (sales 12/13- 1 Planta – C/Sant Adrià, 20 – Recinte Fabra i Coats – 08030 Barcelona). Recordem, que l’assemblea és el màxim òrgan de participació i decisió dels socis i sòcies, i per tant és molt

L’assemblea anual d’ASEM Catalunya va tenir lloc el divendres 8 de juny a les 18h al Casal de Barri (sales 12/13- 1 Planta – C/Sant Adrià, 20 – Recinte Fabra i Coats – 08030 Barcelona).

Recordem, que l’assemblea és el màxim òrgan de participació i decisió dels socis i sòcies, i per tant és molt important la presència del màxim nombre possible d’associats de l’entitat.

Ordre del dia:

1. Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de l’Assemblea General Ordinària anterior.

2. Presentació de la Memòria 2017

3. Pla d’Actuació 2018. Aprovació, si escau.

4. Informe de tresoreria 2017 i presentació del pressupost per l’any 2018. Aprovació si s’escau.

5. Precs i preguntes.

Tota la informació aprovada a aquesta assemblea (1,2,3,4) restarà penjada en el nostre web a la secció ASEM Catalunya / Comptes i memòria 2017

A més en el torn de precs i preguntes van sorgir els següents temes:

  1. Incidències transport públic: s’informa els socis que està previst obrir una campanya de recollida d’incidències accessible des del nostre web i l’app, es prega als socis i sòcies de registrar TOTES les incidències de manera que puguem fer pressió a les autoritats pertinents per aconseguir millores en els serveis. (Secció Campanyes obertes)
  2. Necessitats habitatge adaptat: es recorda la visita recent a la Síndica de Greuges de Barcelona per comentar el tema, i es treu el tema concret de les cooperatives d’habitatge i s’acorda crear una comissió de treball i seguiment.

La sessió va ser transmesa en directe per primer cop des de la nostra pàgina a Facebook: www.facebook.com/asemcat.

 

Moltes gràcies a tothom.

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply