3ª píndola informativa virtual, el 27 d’abril: “Noves modalitats d’habitatge”

3ª píndola informativa virtual, el 27 d’abril: “Noves modalitats d’habitatge”

Des d’ASEM Catalunya continuem amb el Cicle de píndoles informatives! L’evolució de la pandèmia i, sobretot tenint en compte que el nostre col·lectiu és un dels col·lectius d’alt risc, prioritzem la prevenció i la cura de la nostra salut evitant l’exposició al virus. Tenint en compte això, però, no volem deixar de dur a terme les

Des d’ASEM Catalunya continuem amb el Cicle de píndoles informatives!

L’evolució de la pandèmia i, sobretot tenint en compte que el nostre col·lectiu és un dels col·lectius d’alt risc, prioritzem la prevenció i la cura de la nostra salut evitant l’exposició al virus.

Tenint en compte això, però, no volem deixar de dur a terme les activitats de caràcter mèdic-informatiu i socials. Tenim molt clar que aquestes faciliten la informació, coneixement i pensament sobre el que ens envolta i sobre com afecta les nostres vides. Són, per tant, activitats necessàries i que afavoreixen el nostre empoderament.

En aquesta píndola informativa del proper 27 d’abril tractarem, de la mà de Sotrac, les noves modalitats d’habitatge. Un tema de gran interès, sobretot en els darrers anys!

Totes les persones registrades a l’activitat rebreu l’enllaç per connectar-vos a través de la plataforma Meet un dia abans de la sessió.

Per participar, cal inscripció prèvia a: https://asemcatalunya.playoffinformatica.com/activitat/19/inscripcio/nova

Us hi esperem!!!🤗💙

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply