XII PREMIS FEM PINYA

XII PREMIS FEM PINYA

Un any més Asem Catalunya convoca els Premis Fem Pinya, que arriben a la XII edició. Els guardons s’entregaran el 3 de desembre en l’Espai Bota de Fabra i Coats. (Barcelona). L’objectiu d’aquests són promoure i incentivar la participació dels socis a l’entitat, potenciar el seu sentiment de pertinença i el compromís social amb la

Un any més Asem Catalunya convoca els Premis Fem Pinya, que arriben a la XII edició. Els guardons s’entregaran el 3 de desembre en l’Espai Bota de Fabra i Coats. (Barcelona). L’objectiu d’aquests són promoure i incentivar la participació dels socis a l’entitat, potenciar el seu sentiment de pertinença i el compromís social amb la missió d’AsemCat.

Els premis Fem Pinya són un reconeixement públic que posen en valor i donen visibilitat les millors actuacions dels socis, els familiars i els professionals envers al col·lectiu de persones i familiars amb malalties neuromusculars.

Les nominacions les proposen els socis i persones vinculades a l’entitat. El període per proposar els noms dels nominats és del 14 d´octubre al 13 de novembre. Les candidatures es poden presentar a través d’un formulari online o bé omplint el full de nominació que es facilitarà a la seu d’Asem Catalunya. Cal indicar el nom de la persona nominada, les dades de contacte i argumentar i valorar els motius que la fan merèixer la distinció.

XII GALA PREMIS FEM PINYA – ASEM CATALUNYA – 3 de desembre 2022 Espai Bota, Recinte Fabra i Coays, Barcelona

FORMULARI ONLINE NOMINACIONS

BASES PREMIS FEM PINYA 2022

 

 

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply