VIII Gala Premis Fem Pinya 2018: GRÀCIES!!

VIII Gala Premis Fem Pinya 2018: GRÀCIES!!

  Dissabte, 10 de novembre, vam celebrar la Gala anual dels Premis Fem Pinya 2018, i ja van 8 anys.  Moltes gràcies a tothom!    El passat dia 10 de novembre vàrem fer realitat el Fem Pinya, en trobar-nos unes 150 persones en la Gala dels Premis en un clima emotiu on els vincles amb

 

Dissabte, 10 de novembre, vam celebrar la Gala anual dels Premis Fem Pinya 2018, i ja van 8 anys. 

Moltes gràcies a tothom! 

 

El passat dia 10 de novembre vàrem fer realitat el Fem Pinya, en trobar-nos unes 150 persones en la Gala dels Premis en un clima emotiu on els vincles amb Asem Catalunya ( que són tots) van fer palès la importància de fer associació.

Aquest any va presenta la Begoña Giralt, sòcia ASEM Catalunya. Va fer-ho molt i molt bé i aprofitem per agrair-li tota la dedicació a preparar la Gala. Gràcies Begoña!

Només començar vam fer entrega dels petits obsequis als participants del concurs de Facebook que vam fer per dinamitzar la pre-gala i promocionar els nostres perfils a xarxes socials:

  • Cristian González, Montse Font, Marissa Pratspagés, Pilar Martin,  Olga Fernández  i Jesús Cerezo (que no va poder assistir-hi però tenim aquí guardat el seu regal).

La gala va seguir amb l’actuació del nostre grup de dansateràpia d’ASEM Catalunya, que recordeu que està obert a que s’hi sumi més gent!

Tot seguit, va tenir lloc l’entrega dels premis Fem Pinya a càrrec de membres de la junta:

Premi a la participació i involucració a l’entitat a Eduard Maturana, soci d’ASEM Catalunya.

Entrega el premi Bernardo Gámez, president ASEM Catalunya

Pel seu comprimís amb l’entitat, la seva dilatada trajectòria de participació, que continua encara, després de molt de temps que el seu fil, afectat d’una malaltia neuromuscular hagi mort.
Ell, sempre, té una paraula amable, una mirada afectuosa amb tot el que fem, sempre que pot continua participant en les activitats de l’entitat. Perquè és tot afecte, respecte i admiració en vers l’entitat.

Premi a la col·laboració en l’assoliment dels objectius de l’entitat: Sra, Assumpció Vilà, Síndica de Greuges de Barcelona.

Entrega el premi Ismael Ceprián, secretari ASEM Catalunya.

Pel seu suport continuat amb l’entitat, tant des de la seva responsabilitat administrativa com des d’abans, sempre està disponible a les demandes que li fem des de l’entitat, sempre ens dóna el seu suport a totes les activitats que fem, sols estar present en totes elles i sempre disposada a col·laborar en tot. Inclús en aquelles fites que som molt difícils, però ella hi és.

Premi a reconeixement per haver contribuït a la presència social d’AsemCat: Dr Jordi Diaz, neuròleg de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Entrega el premi Gemma Gil, vice-presidenta ASEM Catalunya

Per la seva amabilitat, paciència, predisposició a col·laborar amb l’entitat i pel seu compromís amb la investigació sobre les malalties neuromusculars, però per sobre de tot, perquè ell sap, que avui el millor tractament és un bon tracte i això ho fa palès amb el seu bon tracte amb els pacients.

Premi especial del jurat  a ANSSYD (Associació Nacional de Salud Sexual y Discapacidad).

Entrega el premi María Ramos, treballadora social i gerent ASEM Catalunya

Per la seva col·laboració amb l’entitat en una gran labor pedagògica en vers la normalització d’una de les esferes més íntimes, però tan necessàries. Per ajudar a conèixer i conèixer-nos, i fer palés que la sexualitat forma part de la nostra vida, que moltes vegades l’obliden, envaïts per l’impacte de la malaltia. Per fer-nos descobrir l’erotització dels sentits, la seducció, en definitiva la sexualitat.

 

Foto: D’esquerra a dreta ANSSYD, Assumpció Vilà (Síndica de Barcelona), Eduard Maturana (soci ASEM Catalunya) i Dr. Jordi Díaz (Neuròleg Hospital de la Santa Creu i Sant Pau)

Vam acabar la festa amb el concert a càrrec de Petitet, el rumbero que va aconseguir l’impossible i un pica pica per fer encara més pinya.

Objectius aconseguits! Fins l’any que ve! 

 

Aprofitem per recordar tots els nominats i donar les gràcies a tothom per la seva participació!

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply