Onda Cero guardona Asem Catalunya amb l’accèssit del Premi Ciutat Solidària

Onda Cero guardona Asem Catalunya amb l’accèssit del Premi Ciutat Solidària
Els guanyadors del Premi Ciutat Solidària 2015 i autoritats. Al centre, en primer terme, Maria Ramos i Glòria Tomàs d'Asem Catalunya. (Barcelona, 4 de novembre. Foto: Onda Cero)

L’emissora de ràdio Onda Cero ha celebrat aquest dimecres 4 de novembre la tercera edició del Premi Ciutat Solidària, en reconeixement a la tasca de les entitats socials. Asem Catalunya ha rebut l’accèssit del certàmen i la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia ha estat la guanyadora. El guardó reconeix la millor tasca social de les

L’emissora de ràdio Onda Cero ha celebrat aquest dimecres 4 de novembre la tercera edició del Premi Ciutat Solidària, en reconeixement a la tasca de les entitats socials. Asem Catalunya ha rebut l’accèssit del certàmen i la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia ha estat la guanyadora. El guardó reconeix la millor tasca social de les entitats que han participat en l’espai “Ciutat Solidària” del programa La Ciutat. L’emissora ha premiat Asem Catalunya per “haver-se convertit en el centre de referència de les persones amb malalties neuromusculars, per oferir atenció integral als afectats i familiars, i sobretot per fer pinya ençà dels anys 80 contra els prejudicis i les barreres socials”, han explicat els presentadors per anunciar el premi.

“És important que la gent sàpiga que existim”, va reivindicar Glória Tomàs, socia d’AsemCat, que va recollir el premi juntament amb Maria Ramos, gerent d’AsemCat i treballadora social.

Les dues entitats han rebut unes litografies commemoratives i una campanya de comunicació específica per donar a conèixer les seves activitats a traves d’Onda Cero. A més la Fundació Enriqueta Villavecchia ha rebut un premi en metàl·lic de 5.000 euros.

Els guanyadors han estat escollits entre les prop de 50 entitats que han participat durant aquesta temporada al programa d’Onda Cero La Ciutat. L’espai dóna a conèixer la tasca de les entitats socials i ONG’s, i fa difusió de la seva tasca envers els col·lectius més necessitats o en àmbits com la infància, la pobresa, la salut, l’educació i el lleure, la reinserció sòcio-laboral o la cooperació internacional. El premi vol contribuir a donar visibilitat al treball d’aquestes entitats amb la concessió de dos guardons.

L’acte de concessió de premis, patrocinat per el Consorci de la Zona Franca de Barcelona, s’ha fet a l’Hotel España en el transcurs d’un programa especial en directe de La Ciutat, amb Albert Lesan i Mònica Günther. L’entrega de premis ha comptat amb la presència del director d’Onda Cero Catalunya, Francesc Robert i Agell; del delegat de l’Estat al CZFB, Jordi Cornet; del director general de Onda Cero, Ramon Osorio; de la delegada del Govern a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna; i del membre del plenari del CZF i president del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, entre altres personalitats.

Enguany, els premis han arribat a la seva tercera edició i des què va començar l’espai Ciutat Solidària han passat pel programa de ràdio més de 150 entitats socials sense ànim de lucre.

Escoltar l’entrega del Premi Ciutat Solidària

2 comments
Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply

2 Comments

 • Pedro
  7 November, 2015, 2:01 pm

  Esta entidad tiene Junta Directiva? Lo más políticamente correcto es que recoja el Presidente o Vicepresidente el premio….

  REPLY
  • Asem Catalunya
   Asem Catalunya@Pedro
   11 November, 2015, 6:23 pm

   Benvolgut Pedro, el premi sorgeix d’un programa de ràdio d’Onda Cero. Les persones que recollien els guardons són les mateixes que havien intervingut en les entrevistes de l’emissora, en l’espai Ciutat Solidària. De fet, no sabiem que seriem premiats, imagina’t la sorpresa! Així que va ser una gran notícia per a l’associació. Esperem que hagis celebrat tant com nosaltres aquesta menció, que ens fa més visibles a tots i totes.

   REPLY