Morgan’s Inspiration Island, el primer parc aquàtic inclusiu

Morgan’s Inspiration Island, el primer parc aquàtic inclusiu

Morgan‘s Inspiration Island és el primer parc aquàtic accessible per a totes les edats i diversitats funcionals. Les onades de diversió comencen amb l’apertura del parc el 17 de juny de 2017 i es troba a San Antonio, Texas. S’obrirà cada dia als matins fins a l’agost i el resto de l’any els caps de setmana.

El lloc està dissenyat i pensant en les necessitats especials i individuals perquè tothom pugui gaudir i divertir-se.

El fundador del parc. Gordon Hartman, diu que “com a Morgan‘s Wonderland, Morgan‘s Inspiration Island no és un parc de necessitats especials, és un parc d’inclusió. Tots dos van ser dissenyats pensant en les necessitats individuals i perquè tothom pugui gaudir”.

El parc compta amb cadires d’aigua dissenyades amb l’ajuda d’un equip voluntari de metges i altres professionals

El parc ha costat 16 milions d’euros i té sis elements principals, tots amb elements tropicals. El vaixell de riu d’aventura, un viatge per girar i girar més d’un octau de milla a través d’un entorn de selva amb aus i sons d’animals en el fons. Cinc zones de jocs d’aigua: Hang 10 Harbor, Rainbow Reef, Shipwreck Island, Castaway Bay i Calypso Cove – oferiran una varietat d’elements cridaners com cascades, guèisers, dolls i canons d’aigua i galledes d’inflexió.

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply