Guanyadors dels Premis Fem Pinya 2014

Guanyadors dels Premis Fem Pinya 2014

El passat 15 de novembre, Asem Catalunya va celebrar per quart any consecutiu la Gala dels Premis Fem Pinya, coincidint amb el Dia Nacional de les Malalties Neuromusculars. Enguany, els guardons han recaigut en: premi a la col·laboració per a l’Escola d’Art Dramàtic Eòlia, per un projecte integrador basat en la interrelació de dos mons

El passat 15 de novembre, Asem Catalunya va celebrar per quart any consecutiu la Gala dels Premis Fem Pinya, coincidint amb el Dia Nacional de les Malalties Neuromusculars.

Enguany, els guardons han recaigut en: premi a la col·laboració per a l’Escola d’Art Dramàtic Eòlia, per un projecte integrador basat en la interrelació de dos mons aparentment distants com són les arts escèniques i les persones amb discapacitat.

El premi a la participació ha estat per a les germanes Núria i Tere Contreras, sòcies d’Asem i voluntàries que durant més de 10 anys han fet i mantingut actualitzada la web de la nostra entitat: www.asemcatalunya.com . La Núria i la Tere no van poder assistir a l’acte però van enviar un vídeo d’agraïment amb el que també van reivindicar que acabin les retallades en sanitat.

Per últim, el premi al reconeixement ha estat per l’expresident de l’entitat, l’Hilari Flores, per a la seva decisiva col·laboració en aconseguir que a l’entitat predominés l’esperit d’equip i de donar una imatge social d’un entitat activa, poderosa i amb moltes idees i empenta. L’Hilari va voler tenir unes paraules d’agraïment a l’equip tècnic, membres de la junta i socis que van col·laborar en la seva etapa com a president així com va demanar més pressupost en sanitat i benestar social.

Els premis els van lliurar el Bernardo Gámez, president d’Asem Catalunya, la Imma Moraleda, presidenta del Consell Municipal del districte de Sant Andreu i Raimon Blasi, regidor del districte de Sant Andreu.

En la seva intervenció, el president de l’entitat, Bernardo Gámez, va fer un resum de les activitats previstes per als propers mesos a Asem així com va avançar que l’entitat ha estat declarada recentment per l’ICASS com a centre d’atenció psicosocial, “amb el que s’obren noves portes per a la nostra entitat”.

Amb aquests guardons Asem Catalunya vol agrair públicament cada any la fidelitat, participació i compromís, valors pels quals apostem fermament. Una entitat la fa gran les persones que la formen, i per sort, a Asem Catalunya comptem amb la col·laboració de grans professionals i grans persones que ens fan ser una associació de referència. Sense tots ells això no seria possible.

La gala de lliurament de premis es va celebrar al Casal de Barri de Sant Andreu i va aconseguir omplir l’auditori. L’acte la va ser presentat per la periodista de BTV, Esther Magdaleno i va comptar amb la col·laboració del grup de gospel Montmeló, el qual van oferir un recital que va captivar al públic i amb el que ens va fer cantar i sobretot, gaudir.

Per finalitzar la gala del premis Fem Pinya, vam fer una foto amb tots els assistents i els membres del grup de gospel agafats de la ma en el marc de la campanya de la Federació Asem, “vamos de la mano”, amb la que es construirà un mural amb totes les imatges de les persones participants a la campanya com a mostra de solidaritat i amistat i amb l’objectiu de sensibilitzar sobre les malalties neuromusculars a la població.

Va ser una tarda màgica, plena d’emocions i amb la que vam continuar fent pinya, reforçant els llaços d’amistat entre els nostres socis i sensibilitzant sobre les malalties neuromusculars a la població. Un acte pel record que van gaudir i que ens dona força per continuar endavant amb empenta i il·lusió.

 

admin
admin
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply