VII Gala Premis Fem Pinya 2017

VII Gala Premis Fem Pinya 2017

La VII Gala de premis Fem Pinya que organitza Asem Catalunya es va celebrar el passat 2 de desembre a la Casa del Mar (Barcelona). Es tracta dels premis de reconeixement públic a les persones i entitats que col·laboren amb l’associació. Els socis d’Asem Catalunya són els que nominen als candidats, els reconeixen mereixedors dels

La VII Gala de premis Fem Pinya que organitza Asem Catalunya es va celebrar el passat 2 de desembre a la Casa del Mar (Barcelona). Es tracta dels premis de reconeixement públic a les persones i entitats que col·laboren amb l’associació.

Els socis d’Asem Catalunya són els que nominen als candidats, els reconeixen mereixedors dels premis pel seu treball, aptitud i predisposició a fer pinya. Es van lliurar els premis en tres categories i un premi especial del jurat.

Des de l’any 2011 Asem Catalunya ve celebrant la Gala dels Premis Fem Pinya, que es basen en la simbologia dels Castellers, la estatueta que ens defineix es la pinya d’un castell. Perquè per fer un gran castell és fonamental una gran i forta pinya.

La gala de Premis Fem Pinya se celebra com commemoració pel Dia Nacional de les persones amb Malalties Neuromusculars que se celebra cada 15 de novembre. L’objectiu dels premis és promoure i incentivar la participació dels socis membres de l’entitat, potenciar el sentiment de pertinença i el compromís social amb la missió d’Asem Catalunya. Sobretot, valoren les millors actuacions dels socis i amics de l’entitat per les persones i familiars amb malalties neuromusculars.

La setena gala de premis fou conduïda per segona vegada consecutiva per l’actor David Olivares (programes Polònia i Crackòvia de TV3). Agraïm la seva implicació!

Actuacions artístiques

Per a la Gala vam comptar amb dues actuacions artístiques per amenitzar l’acte. Una actuació del grup de dansateràpia de Frederica Maruccia, monitora de l’associació i on van participar sòcies de l’entitat. També vem gaudir d’ una representació teatral de Sonia Esteba, sòcia d’Asem Catalunya que és i vols dedicar-se professionalment a ser i fer de pallassa.

Volem agraïr també des d’aquí totes les col·laboracions desinteressades, gràcies! 

Nominats 2017 

Els nominats als premis han estat:

_JOANA MARTINEZ: Pneumòloga dedicada a les M.N., pel seu suport a les persones amb Steinert

_SALVADOR: Per la seva amabilitat i professionalitat

_FRANCINA MUNELL: Per la seva implicació, per la seva feina d’investigació

_ESCOLA MONLAU: Per la seva col·laboració en el taller d’Informàtica

_ALICIA: Professora de cuina

_CHRISTIAN GONZÁLEZ: Creació de l’APP de l’entitat, pel seu talent i generositat

_COL.LEGI DE FISIOTERAPEUTES: Per la seva dedicació i compromís; Voluntaris per l’activitat de gimnàstica

_FEDERICA MARUCCIA: Monitora ASEM Catalunya

_FERRAN AIGUADÉ: Pel llibre que ha escrit

_FISIOGESTION: Per la seva col·laboració. per les xerrades pràctiques i l’elaboració dels manuals de Fisioteràpia

_GERMANS MARTA I JORDI: Per la seva implicació i participació en les activitats que organitza l’entitat

_JORDI JUNCÀ: Pel seu esforç i portar el nom d’ASEM allà on va

_JOSEP MARIA RECASSENS: Pels seus articles de la revista LLIGAM

_MARTÍ BORRELL: Per dedicar el seu temps a col·laborar voluntàriament amb l’equip d’ASEM Catalunya

_UNITAT DE PALIATIUS PEDIÀTRICS DE VALL D’HEBRÓN: Per la seva implicació amb les famílies.

_VÍCTOR JIMÉNEZ: Per la seva col·laboració amb ASEM Catalunya

Tots els premis tenen un gran valor simbòlic i tots signifiquen un reconeixement al treball, al compromís, al sentiment de pertinença i són aquests valors els que ens han fet decidir atorgar els premis.

No cal dir que totes les persones que col·laboren, premiades o no, han deixat empremta i testimoni en l’entitat i sense dubte son i seran un exemple a seguir.

 

Premis Fem Pinya 2017

Reunit el Jurat la deliberació ha sigut:

1. PREMI A LA PARTICIPACIÓ:

Per la seva aportació a l’entitat, per a posar-la en l’últim avanç de las xarxes socials dissenyant i realitzant l’App per a mòbil d’Asem Catalunya, per a que els socis puguin tenir al seu abast tota la informació sobre la entitat, el premi va ser per a CRISTIAN GONZAÁLEZ.

Va entregar el premi: XAVIER SENMARTÍ (Vice degà de l’alumnat de La Salle Universitat Ramon Llull).

 

2.PREMI A LA COL·LABORACIÓ:

Per la seva aportació durant mes de 10 anys , facilitant-nos els serveis de fisioteràpia a mans dels seus professionals per realitzar i dirigir l’activitat de gimnàstica que fem els dimarts i dijous de 10 a 12,30. Una activitat de la que estem molt orgullosos i per tant, molt agraïts a tots els fisioterapeutes que han col·laborat des del Col·legi de Fisioterapeutes, el premi va ser pel COL·LEGI DE FISIOTERAPEUTES DE CATALUNYA.

Va entregar el premi: DOCTOR JOSEP ANTONI TEIXIDÓ (CatSalut)

Va recollir el premi: MANUEL DOMINGO i MÒNICA RODRÍGUEZ (Degà i Vice degana del col·legi de fisioterapeutes).

 

3.PREMI DE RECONEIXEMENT

Per la seva llarga trajectòria de col·laboració amb l’entitat, de la qual podríem situar els seus inicis en l’època en la que des de la entitat vàrem començar a reivindicar la fisioteràpia continuada, allà per l’any 2000, durant les llargues i dures las reunions amb el Departament.

Per què al 2004 varen fer-nos el Manual de cures generals; Pel magnífic curs que hem gaudit fa poques setmanes: Cuidar-se per cuidar; Per la seva participació en el Comitè d’Experts i pel Manual que presentarem al primer trimestre de l’any vinent. Per tot això el Premi de Reconeixement va ser per a la CORPORACIÓ FISIOGESTIÓN.

Va entregar el premi: MARIA RAMOS (Gerent ASEM Catalunya)

Va recollir el premi: CONXITA CLOSA (Directora Mèdica de la Corporación Fisiogestión) i la van acompanyar també la Carme Olivera i la Gemma Flotats.

 

4.PREMI ESPECIAL DEL JURAT

Aquest any el Premi Especial del Jurat és per una Doctora que és tot cor i ciència.

Per què li apassiona la atenció a les famílies, que es compromet amb les seves situacions, que les posa en contacte amb nosaltres: que utilitza el whatsapp, l’e-mail i el telèfon com les seves eines habituals per intentar ajudar a aquestes famílies, dins i fora de consulta.

Perquè és una excel·lent investigadora i que en les seves investigacions, viatges i contactes sempre té en ment a les famílies, i això, en els temps que corren és un gran valor.

Per tot això i per ser una ferma defensora de la sanitat publica, el premi especial del jurat va ser per a LA DOCTORA FRANCINA MUNELL (Neuropediatra de l’Hospital de la Vall d’Hebron)

Va entregar el premi: LA DOCTORA ROCIO CEBRIAN (Subdirectora Assistencial Hospital Vall d’Hebron de Barcelona)

Cristian González, premiat Premis Fem Pinya 2017:

“El dia dels Premis Fem Pinya és un dia de compartir tot allò que hem aconseguit durant l’any. Una data on tots en retrobem i aprenem els uns dels altres i ens emportem lliçons i sentiments a casa. El passat dissabte ho vam tornar a fer: talent, emoció i molt de valor van ser els ingredients de la tarda. ASEM Catalunya és la gent que mou i aquesta gent té talent, és forta i està més unida que mai. Seguim!”

 

María Ramos, gerent ASEM Catalunya: “Un gran dia! Alegria, reconeixement, admiració! Aquests van ser els sentiments q vem viure ahir”

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply