Èxit dels Premis Fem Pinya 2019!

Èxit dels Premis Fem Pinya 2019!

Benvolguts/des, Després de l’èxit de la IX Gala dels Premis Fem Pinya celebrada ahir, dia 17 de novembre a l’Auditori AXA de Barcelona, només podem tenir paraules d’agraïment!! Moltes gràcies a tots els que vau assistir, socis, familiars, amics i coneguts! Gràcies també a Begoña Giralt per aquesta magnífica presentació, als nominats als premis per

Benvolguts/des,

Després de l’èxit de la IX Gala dels Premis Fem Pinya celebrada ahir, dia 17 de novembre a l’Auditori AXA de Barcelona, només podem tenir paraules d’agraïment!!

Moltes gràcies a tots els que vau assistir, socis, familiars, amics i coneguts! Gràcies també a Begoña Giralt per aquesta magnífica presentació, als nominats als premis per la vostra tasca commemorable i sobretot als guanyadors, Ana, Carles, Raimond i Montse, per les boniques paraules que ens vàreu dedicar.

Gràcies a la Banda Simfònica de Barcelona pel magnífic concert!

I gràcies també a tots els col·laboradors implicats en fer que la Gala fos un èxit!

ASEM Catalunya inverteix molta dedicació, esforç i il·lusió a la realització any rere any d’una gala carregada d’emoció, agraïment i espectacle; per això, veure un auditori com el d’ahir és la recompensa a tota la tasca realitzada, i tot això és gràcies a vosaltres.

Tots vosaltres sou el cor d’ASEM Catalunya!

 

 

 

 

Asem Catalunya
Asem Catalunya
ADMINISTRATOR
Perfil

Posts Carousel

Deixar un missatge

El teu email no serà publicat. Es requereixen els camps marcats amb *

Cancel reply